Exclusıon Ton Balıklı Kedi Maması

asyaksu
asyaksu

257 Puan

Merhaba bu mama hakkında sizlerin düşüncelerini çok merak ediyorum içerik olarak iyi gözüküyor ve f/p açısından avantajlı. Ben bu mamadan birkaç kez kullandım memnun da kaldım ancak hep başka mamayla karıştırarak tükettiğimiz için bir şey gözlemleyemedim. Bazı sayfalarda exclusion hakkında olan bir iki yorum çok korkunç. Kedilerim uzun bir süredir n&d yiyorlar ancak her ikisinde de aşırı tüy dökümü ve kepeklenme gibi şeyler var taradıkça pul pul beyaz beyaz taraktan görüyorum. Her türlü şeyi denedim veteriner takviyeleri de dahil. Mama iyi diye değiştirmeye gerek görmemişti ancak artık sorunun mamadan kaynaklandığını düşünüyorum ve n&d den vazgeçiyorum. Bu exclusion mamayı sevdiler ve yiyorlar ancak uzun vadede nasıl olur uzun süre kullanan var mı lütfen yardım???


2 CEVAP

dilanbulent
dilanbulent

17235

Bu marka birçok reklamla piyasaya girdi, hatta bu sitede de sanki para almışçasına öven çok fazla vardı. Sonra gerçeklerle yüzleşilince birden bu tavsiyeler durdu, yerini kötü yorumlara bıraktı. Çünkü özellikle idrar yolları şikayeti çok fazlaydı bu mamada. Ha şöyle bir durum var, evet her mamanın şikayeti vardır, dünyada şikayet bulunmayan tek 1 mama markası yoktur bunun farkındayım fakat yeni çıkan bir mamanın bu derece şikayete sahip olması normal değildi. Uzun süre kullanan var mı demişsiniz fakat mama zaten 2021 yılında piyasaya sürüldü.


Bunu almaktansa piyasada uzun süredir olan, güvenilirliğini sağlamış mamaları tercih etseniz iyi olur. Ben şahsen Hill's markasını öneririm.

oykuyildiz
oykuyildiz

13752

Biz yoğun kanlı sistit yaşadık . 1 gece yoğun bakımda kaldı o günden beri de dikkat edilmezse ya da az bi su içerse sistit hep tekrarladı . Ben artık içeriği daha temiz gerekirse pahalı mama alıyorum . Veterinere para döküp çocuğumun acı çekmesindense kaliteli mama yesin diye günlerce araştırmaktan gözlerimin yorulduğu çok olmuştur . Yani bence çokta iyi bir mama değil içeriği çok güzel görünüyor bende ilk aldığımda çok beğenmiştim içeriğini ama uzun araştırmalarım sonucu vasat olduğuna karar verdim . Tercih sizin tabi ki . Çocuklarımız sağlıklı olsun yeter ki .

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 90 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80459 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR