2.5 Aylık Yavruma Hangi Mamayi Vermeliyim?

tippaa
tippaa

861 Puan

Internette birsuru yazi okuyorum ve kafam daha da cok karisiyor. Bir hafta olmali sahipleneli ben de en azindan kisa bir sure için royal canin markasinin açıkta satılan mamasini aldim (petshoptaki beyefendinin söylediğine göre bir farki yokmus) o an yanimda yeterli para olmadığı için. Ama daha fazla bilmediğim mama ile beslemek istemiyorum. İshali de var suan.. Fiyatı önemli değil açıkçası sadece sağlıklı olmasini istiyorum.. Simdiden teşekkürler

7 CEVAP

Selma_
Selma_

4260

Açık mamalar gerçektende çok kötü. Fiyatının önemi yoksa N&D , Acana ,Orijen öneririm hepside çok iyi ve kaliteli mamalar sağlık açısından da başarılı.

kedilimadam
kedilimadam

114398

Petcurean Go! Sensitivity and Shine mamayı öneriyorum.Kullanmaya başlayalı bir hafta oldu zaten az tüy döken kedilerim artık hiç tüy dökmüyor.Dışkılamaları normal, su tüketimleri de gayet iyi.Aynı kitten mamaları gibi protein oranı oldukça yüksek hatta birçok kitten mamadan daha yüksek.Üstelik balıklı olduğu için diğer tavuk içerikli kitten mamalara göre sıcak havalarda kullanılması da çok ideal.

aleynacamgoz
aleynacamgoz

5174

benim kedimde 2.5 3 aylık advance kitten tavuklu ve pirinçli kullanıyorum kedim de gayet seviyor fiyatıda çok yüksek değil bakabilirsiniz 1.5kg yı 80e falan almıştım petlebi sitesinden alırsanız daha uygundu sanırım 60tl gibi bi fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam

burlo
burlo

4578

kedime royal canin kitten ile başladım daha sonra istemedi proplan mamaya geçtik. evden çıkmıyor kedim az hareket ediyor veterinere danışıp royal canin indoor a geçtik severek yiyor. indoor mama ev kedilerine özel daha az kilo alımını sağlıyor ve vaat ettiği gibi kaka kokusunu azaltıyor. 2kilosu 95tl ydi sanırım.

burlo
burlo

4578

şimdi baktım da indoor un yavru kediler için olanı yokmuş yavrulukta çok hareketli oldukları için olabilir:) ******* tan mama siparişine N&D tester mama yolluyorlar alacağınız mamayı oradan alıp N&Dyi deneyebilirsiniz. ben de öyle yapıcam. ya da tester mama yollayan yerler varmış biraz araştırıp öyle de yapabilirsiniz:)

tippaa
tippaa

861

Teşekkür ediyorum cevaplarınız için :) Hala araştırmadayım aynı zamanda ve Acana ile Orijen markasını buldum. N&D ve bu iki marka arasındayım. 2 buçuk aylık ve kilosunda bir problem yok oyuncağı olduğu zaman onunla da gayet hareketli vakit geçiriyor. Bugün kızarmış tavuk yedirdim bayılarak yedi yavrum benim. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

cakil_18
cakil_18

1979

Bizimki de 2.5 aylık, bir dahakine N&D kitten deneyeceğim çoğu kişi onu tavsiye etti çünkü.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 582 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81914 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR