Mama Konusunda Yardımcı Olur Musunuz ?

Feridunn
Feridunn

3939 Puan

kedim yeni kısırlaştı elimde şuan proplan tavuklu yetişkin kedi maması var az kaldı bitmek üzere o yüzden yeni mamayı kısırlaştırılmış kediler için olan mamalardan almak istiyorum. proplan kısırlaştırılmış kedi maması nasıl acaba ya da ondan daha iyi olanlar var mı önerebilir misiniz. kedim tavukludan başka ne yaş ne de kuru mama yemiyor.

4 CEVAP

meryem_artemis
meryem_artemis

102912

Yavruyken proplan kullandık ama içeriğinde çok az protein var. Tamamen sebze ile şişirilmiş bir mama olduğunu düşünüyorum. Kısırlaştırdıktan sonra brit care'e geçtik. Şuan memnunuz. Tüyleri çok daha parlak. Ancak aklınızda bulunsun brit care'de ishal konusunda şikayetler vardı. Biz 10 günde kademeli geçiş yaptık ve ishal problemi yaşamadık.

simbakedi
simbakedi

136205

brit care konusunda bizim deneyimimiz olumsuzdu. kedime sadece tattırmak için verdiğimde bile aşırı kokulu bir şekilde kaka yapıyordu ve bütün ev kokuyordu. proplan dışında yakın fiyatlarda nd önerebilirim. daha yüksek bütçeli olarak natures variety ya da mera da bakabilirsiniz. mera denemedik ancak natures variety baya sevdi benim kedim. size tavsiye eğer kedinizin sindirimi çok hassas değilse markaları rotasyonlu kullanmanız olacaktır. birinde bir eksiklik varsa diğerinden tamamlar.

simbakedi
simbakedi

136205

bir de yazmayı unutmuşum, proplan kısır mama da denedik ancak bizimkine çok kilo aldırdı. belki başka mamada da olurdu ama sanki bize proplan kedimi tam doyurmuyormuş gibi geldi. hatta şu an diyet mama yiyor oğluş bu yüzden :D

Feridunn
Feridunn

3939

teşekkür ederim cevaplarınız için :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 109 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80459 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR