Bonacibo Mama Yardım

kiwii
kiwii

1841 Puan

Arkadaşlar daha önce ProChoice kullanıyordum kedilerim pek yemiyorlardı. İki gün önce BonaCibo a başladık. İki kedim iştahla yerken biri yemiyor. Elimle verdiğimde 20 parça anca yiyor. Mama kabına mama dökme sesini duyunca koşa koşa geliyor fakat koklayıp geri gidiyor. Ne yapmam gerekiyor? Çok sağlıksızsa atarım da kedimin mama yemesi için ne yapabilirim. Bir de sıcaklardan dolayı iştahsızlaşmış olabilir mi?

10 CEVAP

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Evet, kızgınlık ve ev değiştirme ihtahını etkileleyebilir. Bu süreçte yaş mama, pişmiş et , yumurta gibi hoşuna gidecek şeyler ile onu şımartmanizi tavsiye ederim. Çünkü özellikle kızgınlık döneminde zayıflama bağışıklık sisteminin düşmesi gibi şeyler olabiliyor

felishuman
felishuman

10828

Bonacibo iyi bir mama diyemeyiz malesef. Prochoice ondan daha iyi içerik olarak. Mamayla alakalı değil de kediniz seçici olabilir mi? Her şeyi yemeyen seçici kediler için olan mamalara denk gelmiştim bir araştırın isterseniz. Sıcakla alakası var mıdır bir fikrim yok bu konuda. Arkadaşlar yardımcı olabilir

kiwii
kiwii

1841

Yardımcı olacak kimse yok mu :(

aysenurkusan1
aysenurkusan1

1179

Ben prochoice kuzulu veriyorum cok seviyor belki kuzulu deneseniz onlar da sever

dionyst
dionyst

2647

Aynen belki seçici bir kedidir.Mama değiştirirken yeni aldığınız mamayi eskisinin içine karıştırıp vermeyi deneyin bende işe yaradı.

kiwii
kiwii

1841

ProChoice un tüm çeşidini denedim. Onları da iştahla yediğini söyleyemem ama bonacibo u hiç yemiyor. Daha önce market maması bile yemiş (bonnie)şimdi neden böyle anlamadım. Kızgınlıkla ilgisi olabilir mi iştahsız sanki ya da ev değiştirdik onun etkisi olabilir mi?

kiwii
kiwii

1841

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için

kiwii
kiwii

1841

Çok teşekkür ederim cevabınız için

kızgınlık zamanı benim kedilerden birisi 3 gün hiç bir şey yemedi ne verdiyem hep uyudu depresyondaydı sanki :D
sonra geçti

Heathcliff
Heathcliff

2710

Kedilerin damak tatları da birbirinden farklı biraz zaman tanıyın belki alışır Bonacibo orta veya orta-iyi kalite diyebileceğimiz bir mama bence Pro Choice ve türevleri ile aynı kalitede fiyat avantajı da cabası.Ben yaz aylarının gelmesiyle tavuklu Bonacibo dan kuzulu ya geçtim ve gözle görülür bir iştah artışı oldu tavsiye ederim balıklı ve dana etli yaş mamasını denedim balıklıyı bayıla bayıla yemese bile yedi ama dana etlisine bayıldı kısacası yaş mamalarını da tavsiye edebilirim.Orta veya orta-iyi kalitede mamalar yaş mama ve diğer besinlerle desteklenmeli bence.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 689 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81914 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR