İzmir Veteriner

Kedimin çenesi kasimaktan egzama oldu ama veterinerler yetersiz olduğu için gözle muayene ettiler sürüntü vb almaları gerekiyormuş. İstanbulda Nilüfer Aytug'u çok duydum son çare oraya gidicem ama son kez İzmirde sansimi denemek istiyorum. Test vb yapabilecek dermatoloji alanında uzman bir veteriner önerebilir misiniz?

3 CEVAP

Ketonmanya
Ketonmanya

114869

Merhabalar.


İzmir'de hangi semttesiniz bilmiyorum ama Çiğli'de Çiğli Veteriner Kliniği var. İleri tetkikleri de yapabildikleri bir donanımda klinikleri. Eğer size çok uzak değilse oraya da götürebilirsiniz. Gerçi İstanbul'a kadar gitmeyi bile göze almışsanız o kadar da uzak gelmeyecektir. :)


Orada Ufuk Hoca ve Başar Hoca en uzman hekimler. Kedinizin problemi hakkında sizi hiç üşenmeden bilgilendiriyorlar (Özellikle Ufuk Hoca). Hatta bazen o kadar fazla bilgilendiriyorlar ki oradan bir konuda uzmanlaşmış olarak çıkabiliyorsunuz. :) Başka hekimler de var ancak eğer gidecekseniz randevu almak için aradığınızda bu iki hekimden birinin orada olduğu bir saate almanızı öneririm.


Çok geçmiş olsun, bol patili günler dilerim.

Mini2019
Mini2019

12255

Merhaba,
izmir'de Rönesans veterinerlik var. Kesinlikle güvenebilirsiniz.


Nilüfer hocaya ben gittim. Gittiğimde yaptırılabilecek her şeyi yaptırmıştım.. Alerji testi, kan, kazıntı, ultrason vs vs... kaşınmayı asla kesemiyorsanız gidin bir gösterin. içiniz rahatlar..

Çiğli veteriner klinigi ilk klinigimizdi yaklaşık 4 ay devamli oraya gittik ama her seferinde farklı bir veteriner bizi karşıladı ve batikon sürüp antibiyotik vurup boyunluk takmaya devam edin diyip gönderdiler maalesef bizi :( herhangi bir kazinti test vb yapilmadi 10 dakika ilgilenip yolladılar :(

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 140 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.207 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR