Bayram Dönüşü Huy Değişikliği

merhabalar,
kedimle beraber bayramda memlekete gittik uçakla. bayramdan döndükten sonra kedim huy değiştirdi resmen sevdirmiyor hemen ısırmaya saldırmaya başlıyor. rahat bıraktım üzerine çok gitmiyorum. mesela sabah işe giderken benimle beraber kapıya çıkardı ben ayakkabımı giyene kadar apartmanda gezinir bende kucağıma alıp eve sokardım. şimdi kucağıma alamıyorum dokunduğum an tırmalıyor, bağırıyor, saldırıyor ayağıma elime anlamadım noldu bu kediye. bu arada ilk defa memlekete gitmedik. uçağa ilk binişi değil geçen seneden alışık yani.

2 CEVAP

sundowndread
sundowndread

3292

bu sefer gittiğiniz yerde kedinizin canını sıkan bir şey oldu mu acaba? onu daraltan birileri ya da bir şeyler. belli ki kedi strese girmiş. size tepkili. ama kendi haline bırakmaktan başka çareniz yok. üstüne gitmeyin ve yaş mama falan verin sık sık oynatın.onu oyun ve mamayla kandırın yine eski haline döner inşallah

ev biraz kalabalıktı. yeğenlerim vardı. onlara tısladı ilk defa çocuk görüyor. bu hafta sonu şehir dışına çıktım. geldiğimde normale döndü. :) baya özlemiş mır mır sokuldu ama bu sabah işe giderken yine apartmanda ayağıma saldırdı tısladı bana. sanırım kapının önünde başka kedi kokularını mı alıyor ne anlamadım. bu huyu yeni çıktı neyse evin içinde normale döndü.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 83 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80620 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR