Çiğ Beslemeye Geçiş Süreci Önerileri

gamzegumus1
gamzegumus1

777 Puan

Arkadaşlar merhabalar. Kedim yaklaşık bir yaşında ve kısır. Aslında çok iştahlı olmayan bir kediydi fakat kısırlaştırılmadan sonra iştahı oldukça arttı ve kilo almaya başladı. Sağlığı için daha fazla kilo almasını istemiyorum. Yabancı kaynaklardan yaptığım araştırmalara göre kuru mamalar kedilerin kan şekerinin hızlı yükselip alçalmasına neden oluyor. Kaliteli yaş mamalar ise hemen hemen çiğ besleme ile aynı maliyete denk geliyor. Bu yüzden bir süre çiğ besleme şeklini denemeye karar verdim.
Raw for us markasının donmuş mamalarını denemeye başlayacağım. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar varsa hem raw for us hem de genel olarak çiğ beslemeyle ilgili fikirlerini iletirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

3 CEVAP

Mini2019
Mini2019

11512

Ben yapamıyorum ama hayvanı doğasına uygun beslemek çok doğru. Firmayla ben de görüştüm. Çok ilgililer. Eğer evde sürekli biri varsa çiğ besleme çok mantıklı.

ill
ill

1444

Barf türkiyenin ürünleri de cok güzel onlara da bakabilirsiniz

Ahudr
Ahudr

11626

Raw for us freeze dried urunlerle baslayip daha sonra ufak ufak çig donuk mamalara gecebilirsiniz urunleri guzel.Hatta siralama olarak ilk baslangic onerilerini firmanin kendisi de soyluyor detayli bilgiyi onlardan da alabilirsiniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 112 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81821 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR