Kedim Depresyonda..

Mayask
Mayask

815 Puan

Merhabalar, 1 yaşında dişi british kedim var, cumartesi akşamı araçla 1 saatlik yol olan biryere yatılı kalmak için gittik, daha önce bu kadar korkmamıştı bu kez çok yağmur yağıyordu ve aşırı korktu, korktuğu için kucağımda battaniyesine sarıp öyle götürdüm. Fakat gittiğimiz yerde asla koltuğun altından çıkmadı sakinleştirmeye calıştım asla yemek yemedi, yaş mama dahil herşeyi verdim yemedi.. dün akşam evimize dönerken taşıma çantasından çıkartmadık okadar çok korkmadı ama hala hiç bişey yemiyor su dahi içmiyor ne yapmalıyım ?

4 CEVAP

dilanbulent
dilanbulent

17253

Keşke onu getirmeseydiniz... Eğer sadece 1 gün falan kalacaksanız yeterli mamayı suyu bırakıp öyle gidin. Kediler ortam değişikliklerinden nefret eden canlılar. Evde yalnız kalması bile başka yere gitmesinden iyidir o kadar diyeyim. Zaten 1 günden bir şey olmaz yani. Onu kendi haline bırakmaktan başka çareniz yok yine de yaş mama falan verin onu mutlu etmek için.

Mayask
Mayask

815

Haklısınız, bende evde yalnız kalınca aklım kalıyor üzülüyorum birde bu kadar stresli olmuyordu düşünemedik çok pişman oldum… normalde çalışıyoruz akşam eve geleceğimiz saatte kapının önünde bizi bekliyor onun için götüreyim istedim ama daha kötü oldu.

ssedef28
ssedef28

1463

merhaba birkaç güne eski haline döner bizimki de veteriner dönüşü depresyona girmişti sürekli sevdik ilgilendik oyun oynamaya çalıştık hiç yerinden kalkmıyordu mama yemiyordu sadece sıvı ödül maması yiyordu onu vermeyi bıraktım 2. gün açlıktan yavaş yavaş kuru mamasını yemeye başlamıştı. siz sürekli sevin ağzına şırıngayla yavaşça su verin susuz kalmasın oyuna ilgisiz olsa da karşısına geçip oyun oynatmaya çalışın

Mayask
Mayask

815

Tamamdır çok teşekkür ederim, şuan normale dönmüş gibi.. en azından yanıma gelip beni yalıyor :)) su da içti düzeliyor çok şükür :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 127 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR