Kedimin Karnı Şişip İniyor.

Haise
Haise

208 Puan

Kedim doğum yaptı 1 ay önce fakat son 2 haftadır karnı bu şekilde, bazen iniyor bazen daha da büyüyor, bazen bir şeyler ister gibi miyavlıyor yaş mama vs yediği zaman o ses kesiliyor. Fakat çoğunlukla hem yavrularının mamasını yiyor hem de kendi mamasını yiyor. Bu şişkinliğin sebebi ne olabilir? Veterinere gideceğiz fakat öncesinde belki başına gelen birisi vardır diye buraya danışmak istedim.


4 CEVAP

Ketonmanya
Ketonmanya

114506

Merhabalar.


Kediniz dışarı da çıkıyorsa doğumdan hemen sonra çiftleşip yeniden hamile kalmış olabilir. Bunun dışında yediği mamalar hazımsızlık yapıyor da olabilir, ki şişkinliğin sürekli azalıp arttığını yazdığınız için bu daha yüksek bir ihtimal. Kedilerin doğumdan sonra iştahları çok açılır. Kontrolsüzce yiyip karnını şişiriyor olabilir. Bunlar aklıma gelen ihtimaller.


Bol patili günler dilerim.

Haise
Haise

208

...

Emirrckr
Emirrckr

13079

Dışarı çıkan bir kediyse yeniden çiftleşip hamile kalmış olabilir.
Bebekleri var mı,emziriyor mu?

Haise
Haise

208

Dışarı çıkmıyor aksine dışarıdan çok korkuyor kendileri, bebekleri var emziriyor. 6 aydır aynı mamayı kullanıyoruz fakat bu şişkinlik doğumdan sonra sürekli var olmaya devam etti. Veterinerimiz ile görüştük iç dış parazit yapalım faydası olur gibisinden şeyler söyledi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 121 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81980 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR