Kedi Koltuğun İçine Girdi

Lokumhn
Lokumhn

1277 Puan

Arkadaşım Eve yeni kedi getirdi, bu ilk kedi sahiplenişiydi. Nasıl yapmış bilmiyorum, yavru kedi (2 aylık) koltuğun arkasındaki dikişleri sökmüş ve koltuğun içine girmiş.
Çıkaetabilmek için koltuğun arkasını bir miktar kesti, kediyi çıkarttı ama tekrar girmiş.
Onu oradan nasıl tamamen vazgeçiririz. Ne yapalım, kaç güne alışır yeni yuvasına, yeni evine

2 CEVAP

Ketonmanya
Ketonmanya

114511

Merhabalar.


Benim 7 yaşındaki kızım hâlâ korktuğu zaman koltuk içlerine girer. Kedilerde bu içgüdüsel sanırım. Sizin kediniz de eve daha yeni gelmiş, korkuyor, çevreye güvenemiyor, kendisine güvenli bir alan bulmuş. Doğal bir süreç yani bu. Bence mamasını ve suyunu o kanepenin girdiği kısmına yakın bir yere koyup bekleyin. Merak etmeyin, sonsuza kadar orada kalmayacak. Siz onu zorla oradan çıkarmaya çalıştıkça eve alışma sürecini uzatmış olacaksınız.


Yalnızca bir konuya dikkat etmenizi tavsiye edeceğim. Birkaç sene önce bir iş arkadaşımın başına geldi bu. Kanepe sandıklıysa ve içinde oynayıp dolanabileceği bir şeyler varsa onları çıkarın içinden. Arkadaşımın sahiplendiği yavru, kanepenin içinde kumaştan çıkan iplerle oynarken iplere dolanıp boğulmuştu. Yavru oradan uzun süre çıkmayınca fark etmişti arkadaşım ama çok geçti. Bu riske karşı dikkatli olduğunuz sürece endişelenmeyin onun için.


Bol patili günler dilerim.

Sabisim
Sabisim

857

Benim kedimde koltuk kenarından içeri giriyordu ama o saklanmak için değilde meraktan yapıyordu. Kenarları diktim hep girmemesi için. Kapalı bir yer isteğini karşılamak içinde ona çadırlar yaptım çok hoşuna gitti ve koltukları unuttu bir süre sonra.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 100 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81996 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR