Tatile Giderken Napıyorsunuz ?

Merhaba 7 aylık bir kedim var ve tatile gitmek istiyoruz evcil dostu oteller fazla yok. Ne yapacağımı bilmiyorum siz bir yere giderken veya tatile giderken napıyorsunuz. Nasıl bir çözüm buluyosunuz.

8 CEVAP

ursaminor
ursaminor

116511

Gitmiyoruz :D


Gerçekten, şaka değil. 36 saatten daha uzun bir süre asla yalnız bırakmıyoruz. Acil ve zorunlu bir gidişse mesela; yol kaç saat olursa olsun birimiz dönüyoruz ve en az 24 saati dolu dolu onunla geçiriyoruz.

zuhall
zuhall

10265

Hergun gelip mamasini suyunu verecek, tarayacak, oynayacak ve evi havalandiracak birine emanet ediyoruz. Genelde eve girip cikan kokusuna alisik biri olmasini tercih ediyoruz tabi yabanci birindense. Allahtan ailede kedi seven cok oyuzden problem olmuyor.

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

Ben heryere taşıyorum.

Mariana
Mariana

11022

Ben gerçekten sevgiyle bakabileceğini güvendiğim tanıdığıma bırakıyorum, iki hafta erkek arkadaşımın ailesi baktı kedime ve herhangi bir olumsuzluk kedimde gözlemlemedim.

nyssa
nyssa

1300

bu günlerde beynimin yandığı konu bu:(

Elifoo
Elifoo

10743

Birkac ay once 3 gunlugune il disina cikmaz zorunda kalmistim. Micoyu da abime emanet ettim ama sagolsun pek fazla ilgilenmemis. Geldigimde, gunde bir mama kabinin belki yarisi belki yarisindan biraz fazlasini yiyen hayvan, 3 kap mama arti 4 kap su bitirmisti. Siskinligini siz dusunun artik. Bunlar fizikse faktorler bi de girdigi bunalim ve yasadigi korku var. Bundan sonra nereye gidersem gideyim yanimda gelecek benimle tipis tipis. :)

Kesinlikle daha önce kedi bakmış birine emanet edin yanınızda götüremiyorsanız tabi kedinizin bu kişiyi tanıması da önemli kendini güvende hissetmesi için

emrezrtrk
emrezrtrk

13605

Malesef 1 haftalığına kedimi komşuya emanet ettim ankaraya gitmemek için zorla direndim ama ailem zorla götürdü beni:( bizde apartmanda kedi bakan güvenilir bir komşumuza bıraktık günde 2 kere evimize gidip evi havalandiriyir kedime malt veriyor suyu ve mamasi ,kumu ile ilgileniyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 718 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.082 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR