Merhaba 7 aylık bir kedim var ve tatile gitmek istiyoruz evcil dostu oteller fazla yok. Ne yapacağımı bilmiyorum siz bir yere giderken veya tatile giderken napıyorsunuz. Nasıl bir çözüm buluyosunuz.
Gitmiyoruz :D
Gerçekten, şaka değil. 36 saatten daha uzun bir süre asla yalnız bırakmıyoruz. Acil ve zorunlu bir gidişse mesela; yol kaç saat olursa olsun birimiz dönüyoruz ve en az 24 saati dolu dolu onunla geçiriyoruz.
Hergun gelip mamasini suyunu verecek, tarayacak, oynayacak ve evi havalandiracak birine emanet ediyoruz. Genelde eve girip cikan kokusuna alisik biri olmasini tercih ediyoruz tabi yabanci birindense. Allahtan ailede kedi seven cok oyuzden problem olmuyor.
Ben heryere taşıyorum.
Ben gerçekten sevgiyle bakabileceğini güvendiğim tanıdığıma bırakıyorum, iki hafta erkek arkadaşımın ailesi baktı kedime ve herhangi bir olumsuzluk kedimde gözlemlemedim.
bu günlerde beynimin yandığı konu bu:(
Birkac ay once 3 gunlugune il disina cikmaz zorunda kalmistim. Micoyu da abime emanet ettim ama sagolsun pek fazla ilgilenmemis. Geldigimde, gunde bir mama kabinin belki yarisi belki yarisindan biraz fazlasini yiyen hayvan, 3 kap mama arti 4 kap su bitirmisti. Siskinligini siz dusunun artik. Bunlar fizikse faktorler bi de girdigi bunalim ve yasadigi korku var. Bundan sonra nereye gidersem gideyim yanimda gelecek benimle tipis tipis. :)
Kesinlikle daha önce kedi bakmış birine emanet edin yanınızda götüremiyorsanız tabi kedinizin bu kişiyi tanıması da önemli kendini güvende hissetmesi için
Malesef 1 haftalığına kedimi komşuya emanet ettim ankaraya gitmemek için zorla direndim ama ailem zorla götürdü beni:( bizde apartmanda kedi bakan güvenilir bir komşumuza bıraktık günde 2 kere evimize gidip evi havalandiriyir kedime malt veriyor suyu ve mamasi ,kumu ile ilgileniyor.
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru Sor