Kedi Pipi Rengi

Istina
Istina

2399 Puan

Arkadaslar kedimde sistit ve kristalleşme rahatsizligi oldu. Tedaviye basladik ama şunu sorucam sizlerde bilen yasayan varmi. Elle pipi muaynesinde pipi rengi mor du ki bu sistit belirtisi dediler 2. kontrole gittik yine muayne oldu yine mordu. Mor olmamasi gerekir dior vet.hekim. Belki yapisaldir diye dusundum kristallesme iyilesiyordu cunku. internette cok aradim ama bulamadim saglikli pipi rengi tam olarak nedir? Yapisal rengi mor olabilirmi acaba? Tesekkurler.

4 CEVAP

Ahudr
Ahudr

11680

Yalniz bu sorunun cevabini zaten hekim vermis olmamasi gerekiyor demis buradakiler hekimden daha iyi bilemezler diye dusunuyorum bu konuyu surekli gordukleri sey cunku.Mesela benim kedim kisirlastirilmadan once pipisi pembeydi ama kisirlastirildiktan sonra bir daha hic pipisini gostermedi kendini temizlerken bilr yok ortada ben de bu sorunun cevabini merak ediyorum normal mi bu durumu yasan var mi sizin vasitinizla sormuş olayim.Kedinizede cok gecmis olsun sifalar dilerim.

yumik
yumik

824

Benimki de 1 şubatta kısırlaştı o günden beri hiç görmemiştim çıkardığını ki kısırlaşma öncesi hep ortadaydı, geçen gün bi kere denk geldim temizlenirken sadece

Istina
Istina

2399

evet kısırlastigi icin bizde gormuyoruz hic vet hek muayne ederek cikariyor. Bu sekilde kedisi muayne olanlar varsa onlardan bir bilgi ve destek alirim diye soruyorum ki kendi surecimde kıyas yapabileyim. Tecrube edenler varsa belki süreçle ve rahatszlikla ilgili tecrubelerini paylasrlar...

Ahudr
Ahudr

11680

Mesela veteriner bu durum için de bana normal degil demisti siz görmuyorsunuzdur dedi ama mutlaka denk gelirdik belkide bu yuzden mordur belki bizimkinin de oyledir hatta buradan da yola cikarak cevap bulabiliriz buna aslinda.Neyse okuyanlar mutlaka katkida bulunacaktır.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 151 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82120 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR