Kediyi Dışarı Çıkarmak

cakil_18
cakil_18

1979 Puan

Arkadaşlar merhaba, kedileri tasmayla dışarı çıkarmak hakkında ne düşünüyorsunuz? Veterinerler çok tavsiye etmiyor sanırım ama nadiren de olsa ev dışında da vakit geçirmek mutlu etmez mi yoksa yanlış mı? Tabi aşıları tamken. Bu konuda tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

11 CEVAP

Benim kedim bahcemiz olduğu için çıkıyor ama ben tavsiye etmiyorum tasma da olsa bi kaciverse ne biliyim bi kopek gelse al basina belayı benimki iki gun kayboldu bi daha çıkmak istemiyo evden.

sophiee
sophiee

103370

Bazen ben de üzülüyorum özellikle camdan oturup izlediğinde canı sıkılıyor diye ama sonra düşününce bir kere çıkardığımızda bu, bak çıkabiliyorsun birşey olmuyor mesajı vermek gibi olacak diye korkuyorum. Çıkarıp gezdirdigimizde tekrar çıkmak isteyecek daha önceden evde sıkılmıyorsa bile şimdi sıkılmaya başlayacak, belki de evden kaçacak tehlikeli geliyor bana.

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

Çıkarılmaması gerekiyor dişye düşünüyoırum en önemli sebebi şu dışarı çıktıkça alışıyor ve kesinlikle evden kaçıyor başına gelebilecekler malum zaten.

Cansuozen
Cansuozen

655

Kedinin karakterine bağlı bence, kimisi bisikletin sepetinde geziyor hiç tedirgin olmuyor kimiside kutusundayken bile çok korkuyor dışarıya çıkmaktan. O yüzden huyunu bi gözlemlemek lazım önce.

zuhall
zuhall

10265

Sunu da unutmayin. Birkere kedi disari alisinca surekli ister bunu. Yani nadiren de olsa diyorsunuz ama cikarmaya baslarsaniz bunu duzenli hale getirmeniz gerekir. Cunku ister.

Mariana
Mariana

11022

Ben tasma ile bir kaç kere kedimi çıkardım çok korktu pek sevmedi, ev ortamında olduğundan dolayı sanırım kapı açık olsada kaçmıyor korktuğu için, ama arada sırada oda çiçek böcek görmeli insan olmayan temiz alanlarda kedimi çıkarıyorum ben :) çimlerde geziyor yuvarlanıyor :)

Muzeyyennb
Muzeyyennb

113851

Bence çıkarılmaması gerek. Belki arada bahçeye çıkarabilirsin Ama o da çok sık olmaması gerek. Disariya ciktikca evde durmaz

cakil_18
cakil_18

1979

Tamamen salmaktan bahsetmiyorum ama köpek gibi yani tasmayla yanımızda dursa:)

cakil_18
cakil_18

1979

Bizimki kapı açılınca çıkmaya çalışıyor dışarı bakıyor canı sıkıldı herhalde :) Teşekkürler cevaplarınız için :)

kiddobun
kiddobun

1128

Ben kedimi tasmayla ayda bi çıkarıyorum.Bence gayet normal birşey daha çok çimenlik alanlarda gezdiriyorum tek sorun köpek olması bunun dışında benim kedim o kadar korkmuyor zamanla alıştı yaprakları ısırıp ağaca tırmanya çalışıyor ayda bi yarım saat kedi için iyi olabilir.

hnddgru
hnddgru

725

kedilerin böyle bir ihtiyacı olmadığı için çıkarmasan da olur zaten çıkarttığında da sürekli etrafı inceleyip her sesten korktuğunu ve rahatsız olduğunu farkedeceksin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 4942 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 4 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.082 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR