50 Günlük Kedim Peşimden Ayrılmıyor

lilbaris
lilbaris

531 Puan

50 günlük bir kedim var. Sürekli benimle beraber olmak istiyor, sürekli benimle yatmak oynamak istiyor ve hiç uyumuyor, beni de uyutmuyor, sürekli ona dokunmamı istiyor, en ufak bir seste uyanıyor ve peşimden geliyor odada tek kaldığında ağlıyor.


Onu küçüklüğünden evde bazenleri yalnız kalmasına alışmasını istiyorum işimden dolayı ama çok ağlıyor. Bana bu kadar bağımlı olması normal mi, ne zamana kadar böyle olur? Yoksa hep böyle mi gidecek? Ne yapmam gerek?

3 CEVAP

ssedef28
ssedef28

10448

yalnız kalmaya alışmaz büyüdüğünde bile yalnız kaldığında sıkılır üzülür o yüzden yalnız bırakılmaması gerekiyor özellikle yavruyken. ben de bazen birkaç saatliğine yalnız bırakıyorum ama her dışarı çıktığımda mutsuz oluyor mamasını yemiyor kapının önünde miyavlıyormuş komşular duyuyor sesini. imkanınız varsa yanına arkadaş bulursunuz o şekilde yalnız kalabilir

Benim kedim de tam tersi yalnızlığı çok sever ve beni hiç umursamaz, bu tip kedilere çok özeniyorum o yüzden:( en mantıklı yol yanına arkadaş sahiplenmek bence.. benimki insan sevmese de kedileri seviyor ve evde çok sıkılıyor o yüzden ben de sahiplenmek istiyorum bir tane kedi daha

Ozlemkopuk
Ozlemkopuk

720

Bende kedimi en azından 3 aylık olana kadar 3 saatten fazla yalnız bırakmamaya çalıştım biraz zahmetli iş bebek bakar gibi usanmadan ilgilenmelisiniz:) büyüdükçe saatlerini biraz daha uzatarak alistirabilirsjniz kediler yalnız kalmayı da seven canlılar onlar için sorun olmaz. Ama evdeyken hep yanınızda gezer buna yapacak bisey yok :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 107 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 86.990 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR