Kısırlaştırma Yemek Yememe Sorunu

34Mine34
34Mine34

2804 Puan

Arkadaşlar çerşamba günü iki dişi kedimi kısırlaştırdım tuvaletlerini yapıyorlar arada su içip yaş mama d yiyorlar ama bir tanesi çok daha iştahsız normal mi?

5 CEVAP

BLCNuray
BLCNuray

670

Kısırlaştırma sonrası iştahsızlık gayet normal

ssedef28
ssedef28

10630

kısırlaştırmadan sonra iştahsızlık normal de kaç gündür iştahsız ne kadar iştahsız hiç yemiyorsa ya da çok çok az yiyorsa sağlıklı bi durum değil. yarası nasıl şişlik akıntı kanama vs var mı

Sabisim
Sabisim

1077

Bu süreç kediden kediye değişiyor eğer yemek yemiyorsa ona yemek yemeyi hatırlatmanız lazım. Mesela benim ne kuru mamanın ne yaş mamanın yüzüne bakmayan kedimde krem ödül mamaları çok işime yaramıştı. Zamanla iştahı açıldı. Eğer uzun sürerse bir iştahsızlık halsizlik bir veterinere danışın.

melike9
melike9

38

Kısırlaştırma sonrası aynı iştahsızlık sorununu yaşadık. Ben kedime tavuklu şeylere çok düşkün olduğu için haşlanmış tavuğun suyundan vermiştim. Hemen toparlayıp mama yemeye başlamıştı. Veterinerimize söylediğimde kısırlaştırma sonrası 3 güne kadar iştahsızlık veya mama yemeyi reddin normal olduğunu ve iyi yaptığımı söylemişti. Tavuk suyunu isterseniz bir deneyin ya da kedinizin sevdiği başka gıdaları.

KedicikUzum
KedicikUzum

12791

Bu dönemde kediniz çoğunlukla mama yemeye kendisi gitmeyecektir , siz onların yanına yaş mamalarini götürüp yedirmelisiniz. Ben elimle yediriyordum eğilmesin diye ağrısı vardi

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 135 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR