Balıklı Mama

yaren13
yaren13

873 Puan

Kedim 1,5 yaşında. Tavuk mamadan deniz mahsüllü/balıklı mamaya geçmek istiyorum. Hills tavuklu kullanmış beğenmemiştik. Royal canin sensible kullanıyorum. Ne önerirsiniz

8 CEVAP

AhsenAise
AhsenAise

117092

Almamanız gereken balıklı/somonlu mama isimlerini ( kendimin ve tanıdıklarımın tecrübelerine dayanarak yazıyorum )
Lavital, felicia, reflex plus in kırmızı pakette olan somonlu maması

yaren13
yaren13

873

Teşekkür ederim n&d ocean hakkında bilginiz var mı

AhsenAise
AhsenAise

117092

Nd içerik olarak fena değil lakin bizim ulkemizdeki kedilere ağır gelen bir mama ,imkanınız var ise bravery kullanınız

Dorve85
Dorve85

835

Ne kadar doğru bilmiyorum ama bana hep yazın balıklı mama kullanmayın dediler özellikle 2 3 ay yetecek kadar büyük paketler alıyorssnız bozulma oranı diğer mamalara göre daha hızlı demişlerdi.

Dorve85
Dorve85

835

Ek olarak maddi anlamda yormaz derseniz acana sıx fısh gerçekten çok iyi bir mama

mosmos
mosmos

442

ben "Brit Care Gentle Digestion & Strong Immunity Somonlu Tahılsız Yavru Kedi Maması"nı kullanıyorum. vitamin değerlerine bakacak olursanız oldukça tatmin edicidir. kedim uzun tüylü bir kedi. başlarda royal canin kullanıyordum sonrasında ise çeşit çeşit sağlıklı tüyler için ibaresi bulunan birçok mama denedim. acana, nd gibi mamalar bütçemi aşsa da elimdeki bütçeye en uygun şekilde kedime iyi gelecek mamayı arar oldum. içerik okumayı da bu şekilde öğrendim. güya sağlıklı tüyler iddia eden mamaların çoğunun biyotin omega dha çinko b vitaminleri bakımından normal mamalarına kıyasla yoksun olduğunu görünce çok şaşırdım. balıklı diye geçen mamalarda bile omega değerleri o kadar düşük ki... brit carei tercih etme sebeplerimden bir başkası da içeriğine, tıpkı acanada olduğu gibi, şeker yerine nohut eklenmiş oluşu. bu mamanın bir tek kokusunu sevmediğimi söyleyebilirim. hele ki royal caninden sonra kokusu çok ağır geldi bana. bir de, eğer araştırırsanız çokça benzer yorum göreceksinizdir, kedi ilk başlarda ishal oluyor. bunu göze alarak almıştım bu mamayı. yanında probiyotik içeren optimealın yaş mamalarını veriyordum toparlaması için. tabii bunun yerine yoğurt da verilebilir. şunu söyleyebilirim ki mamanın uzun süreli kullanımında tüylere olan etkisini görebildim. yumuşak ve dökülmeleri azaldı. maalesef ki her kediye her mama gitmiyor. bu konuda herhangi bir garanti veremem. hele ki mamayı sevip sevmeme konusunda hiçbir şey söyleyemem. ama ben oldukça memnunum. fiyat performans ürünü.3 kiloluk kedime 2 kiloluk mama 1 aydan az fazla gidiyor. onu da söyleyeyim.

Şahverdi isimli kedimiz hep tavuklu yerdi. Çok övülüyor diye hill’s somonlu aldık. Biraz yedikten sonra macera aramanıza gerek yok diye bizi fırçaladı daha da yemedi. Hill’s in kalanını babamla biz yedik. Sonra tekrar tavukluya döndük.

Latival hem uygun fiyatlı hem kaliteli bir mamadır. Ben iki kısır kedim için somonlusunu kullanıyorum çok memnunuz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 207 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 86.990 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR