Kedim Parkelere Kırmızı Lekeler Bırakıyor.

21gumus
21gumus

303 Puan

Merhaba, birkaç gün önce fark ettim kedim çişini yaptıktan sonra parkelere oturduğunda resimdekiler gibi kırmızı lekeler bırakıyor. Ayrıca kumunu incelediğimde idrarının normal renkte olduğunu görüyorum. Lekelerin kırmızı olması beni endişelendirdi acaba bir sağlık problemine işaret olabilir mi?


6 CEVAP

Merhaba benim oğlumun da idrar yollarında taş vardı ve bu şekilde başlamıştı ilk damla damla idrarla karışık kan geliyordu bir sürü veterinere götürdüm hepsi iğne yapıp kristalleşmedir diye yolladı röntgende ultrasonda bile göremediler kocaman taşı en son artık idrar yapamaz hale gelmişti ve sadece pipisinden kan geliyordu regl olur gibi. Bu durum ilerledikçe böbreklerinede zarar verecek konuma geliyor araştırmalarım sonucu çok iyi bir hekim bularak ona götürdüm ameliyat edip taşı aldılar ama bu seferde diğer götürdüğüm hekimler yüzünden taş içerde o kadar süre beklediği için böbreklerinde sorun çıktı şükürki geçici olandı bizimki size tavsiyem gerçekten bu işin ehli olan bir doktora götürmeniz ne kediniz acı çeksin ne siz. istanbulda iseniz götürdüğüm veterinerin adını söyleyebilirim.

Ahudr
Ahudr

12240

RickySansli58 hangi veterinere gittiniz

MonikaveTori
MonikaveTori

4510

İdrar yollarında sıkıntı olabilir enfeksiyon taş vs olma ihtimali yüksek. Erkek kedimde de böyle damlalar oluyordu idrar taşından kaynaklı. Enfeksiyonda vardı zaten. Sizde de öyle bir durum olabilir. Çok aksatmadan veterinere bir baktırın derim.

figenb
figenb

190

Kabız olabilir, tuvalette zorladığı için kanıyor olabilir. En son kakasını ne zaman yaptı

21gumus
21gumus

303

@monikavetori en kısa zamanda götüreceğim umarım dediğiniz gibi bir durumu yoktur :/

21gumus
21gumus

303

@fşgenb hemen hemen her gün kakasını yapıyor ve bugüne kadar zorlandığını fark etmedim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 232 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 86.970 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR