Yavru Kedi

bernmaya
bernmaya

226 Puan

Merhaba,
Annesini kaybetmiş 1 aylık kedi buldum. Bütün gün bekledim etrafta doğum yapmış anne kedi var mı diye araştırdım ama malesef bulamadım. Akşam saklandığı yerden alıp eve getirdim. 14 yaşında çokhırçın bir kedim var sahiplenmem imkansız daha önce de çok denedim olmadı. Şimdilik büyük bir koliye koydum kum ve yemek su kabıyla balkonda. Kendine gelene kadar bu şekilde baksam olur mu daha sonra sitenin bahçesinde bakmaya devam edebilir miyim. Yavru için yapabileceğim en doğru şey ne yardım etmek isterken kötülük yapmış olmak istemiyorum.

7 CEVAP

Sahiplendirmek için
Sahibinden ve petlebiyi kullanmadıysanız kullanabilirsiniz
Sahiplendirme konusunda özellikle sahibinden gerçekten süreci hızlandırıyor

BLCNuray
BLCNuray

645

Daha çok küçükmüş Bakamayacaksanız sahiplendirme ilanına koyabilirsiniz.Biri sahiplenene kadar da bir odaya alıp kedilere özel süt tozuyla beslemenizi tavsiye ederim.

bernmaya
bernmaya

226

ilanlara koyacağım bugünde veterinere götüreceğim iç dış parazit için baya pire dışkısı gördüm. Sahiplenen olmazsa sadece merak ettiğim biraz daha büyüyünce sitenin bahçesine bırakabilir miyim beslediğimiz kediler var zaten güvenli büyük bir bahçe. Teşekkür ederim cevapladığınız için :)

Busrakrtl
Busrakrtl

177

sitede bakmanız iyi olurdu hem maması suyu da olurdu ama çok küçük olduğu için illa bahçedeki büyük kediler zarar verir diye düşünüyorum nolur nolmaz ilan açmanız daha garanti

bernmaya
bernmaya

226

İlan için gönderdim fotoğraflarını daha yayınlamadılar. Şimdilik balkonda baya büyük bir koliye koydum içinde box, kum kabı su mama da var. Şanslı bu dönem de çalışmıyorum mümkün olğu kadar kucağımda sakinleştiriyorum. Pirelerini ayıklamaya çalıştım bugün. Şimdilik iyi gidiyor. Sadece kendi kedim huzursuz ona da kıyamıyorum çok yaşlı. Elimden geldiği kadar bu şekilde bakmaya devam ederim. Aşılarını olunca yavaş yavaş bahçeye inip alıştırmaya çalışırım sahiplenen olmazsa bir ay daha böyle devam ederim. Gerçekten kendi kedim hırçın olmasa bizle kalmasını çok isterim imkanım var evim müsait ama kedim şeyyan yavrusu :)

naz96
naz96

888

Tabi ki bakabilirsiniz. En azından orada bi başına bırakmamışsınız onun yuvası olması önemli. Ben de evde besleyemiyorum ne yazık ki bazı yaşam koşullarımdan dolayı ama bahçemde çok kedi besledim hepsine yuva oldum kimi öldü maalesef kimi gitti ama karınları doydu sıcacık yuvaları vardı. Siz sahiplendirebilirseniz deneyin olmadı tuvaletini yapıp kuru mama yemeye başladıkları zaman güzel bi yuva hazırlayıp koyabilirsiniz. Ama öncelikle tuvaletini yapabiliyor ve mama yiyebiliyor olması lazım.

bernmaya
bernmaya

226

teşekkür ediyorum ederim cevaplarınız için. Buradan da paylaştım ilanlarda artık umarım şansı hala devam eder.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 218 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 86.970 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR