Kedim Tuvaletini Kuma Yapmıyor

Baharsaglar
Baharsaglar

315 Puan

4 yaşındaki kızımın tuvaleti küvet içerisinde duruyor. Bazı zamanlar ise tuvaletini küvete yapıyor. Kum kabını dışarı çıkardığım zamanda aynı durumu yaşadığımız oldu. Yani kum kabı önüne yaptı tuvaletini. Sebebi ne olabilir ve bunu nasıl önleyebilirim?

3 CEVAP

Ketonmanya
Ketonmanya

114726

Günaydınlar.


Aynı sorun bizim 7 yaşındaki kızımızda da var. Tuvaleti küçük tuvaletimizin içinde duruyor. Genellikle de tuvaletine yapıyor çişini ama bazen çevresi de yapabiliyor. Herhangi bir sağlık sorunu da yok, tuvaleti de düzenli temizleniyor. Sadece ikinci kedimizin onu çok sıkboğaz edip sinirlendirdiği zamanlarda yaptığını düşünüyoruz. Acaba sizde de onu bazı zamanlar strese sokacak bir şeyler yaşanıyor olabilir mi?


Bol patili günler dilerim.

Ne sıklıkla yapıyor? Bazen kediler sahiplerini cezalandırabilirler. Eğer sürekliyse kumundan kaynaklı olabilir. Kumun içeriğine dikkat et mutlaka yıllardır aynı kumu kullansa bile bazen markalar bozabiliyor.

Baharsaglar
Baharsaglar

315

Belirli bir zaman aralığı yok. Benimki sürekli aç🙈 mama yedikten 10dk sonra yine istiyor. Mama vermediğimizde yapıyor olabilir diye düşünüyorum. Ama bu durumu nasıl önleyeceğimi bilmiyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 128 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 84.066 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR