Rc Fit32 Harici Bir Şey Yemiyor

naberkanka
naberkanka

230 Puan

Anket

Bozita
(0 oy)
Nature's Variety
(0 oy)
Toplam (0 oy)

merhaba arkadaşlar. brit care mama kullanıyordum 8kg lik paketini. kedim biraz sıkılmıştı ve mama da kokmaya başlamıştı farklılık olsun diye kampanya vardı royal canin fit 32 aldım. başka mama yediremiyorum. dayanamadığı yaş mamasına bile bakmaz oldu. üstelik ben gidip mama bitti diye acana 4.5kg aldım yüzüne bile bakmıyor karıştırdığımda fit32 leri seçip yiyor. ben ne yapacağım?
*royal canin tüketen kediler deli gibi bağımlı oluyorlar ne kadar koyarsam koyayım doymuyor
*içeriği güvenilir değil/yetersiz
ulan sadece 400-500gr yediğin bir mamaya nasıl bu kadar bağımlı olabilirsin yahu
n&d tavuklu narlı zamanında almıştım zor yiyor hayvan ondan dolayı n&d tercih etmeyeceğim gibi (ama farklı bir n&d tavsiyesine açığım özellikle royal caninden sorunsuz geçenlerden tavsiye bekliyorum) n&d ton balıklı ve karidesli olanının yaş mamasını denedim ona da bakmamıştı önceden az önce de n&d yaş mama aldım balkabaklı olan onu da yemedi :(
nature's variety ya da bozita denemek istiyorum fakat küçük boyutta bulamadım. eğer kullanan varsa ve bana kargolamayı düşünürse çok mutlu olurum masrafları karşılarım ya da gaziantep'te yaşıyorum teslim de alabilirim.
yardımcı olanlara teşekkür ederim.

1 CEVAP

naberkanka
naberkanka

230

çok özür dilerim şunu belirtmemişim. royal canin gayette iyi olduğunu düşünebilirsiniz buna saygı gösteririm ama bu kadar bağımlı yapması benim için kabul edilebilir değil aslında ondan dolayı bıraktırmaya çalışıyorum. ileride allah korusun hasta olduğunda bu mamayı bırakmak zorunda olduğunda ne yapacağım? asıl bıraktırma amacım bu.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 83 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 86.990 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR