Kedim Ağzında Bir Şey Var Gibi Yapıyor

Çok acil cevap verirseniz sevinirim. Çok endişeliyim. Kedim az önce dışarıdan geldi yağmur yağmıştı eve geldiğinde Patisiyle sanki damağına yapışmış bir şey varmış gibi çıkarmaya çalışıyordu neredeyse 15 kere yapmıştır. Az önce 2 , 3 tane mama kemirdi kemirirkende aynı harketi yaptı ve sonrasında dilini dışarı çıkarıp 5 dk falan bekledi sonra bidaha iki patisiyle ağzından bir şey çıkarıyormuş gibi yaptı sonrasında bu sefer dili içeride ağzı çok hafif aralık bekledi bir süre miyavlayabiliyor hırlayabiliyor yürüyebiliyor iştahıda var ama ağzında bir şey veya yılan akrep türünden bir hayvanın zehirlenmesinden dolayı olduğunu düşünüyorum ve yüzünde çizikler var şu anda kanepede uyuyor sanki ağzının içinde onu kaşındıdan ,batan, rahatsız eden bir şey var gibi yarın veterine götürmek istiyorum ama bulunduğum konum dan ötürü pek imkanım yok lütfen durumu sizde değerlendirebilirmisiniz ağzına bakmaya çalıştım ama hem dışarıda hem içeride yasayan bir kedi olduğundan da tırnaklarını kesmiyorduk ben bakmaya çalıştığımda elimi tırmıklıyor ve zorlamak istemiyorum onu lütfen eğer bu yazıyı gördüyseniz cevap verin napmalıyım?

4 CEVAP

ssedef28
ssedef28

10207

dişlerinde bir problem olabilir ya da boğazında enfeksiyon vs. muayene edilirse iyi olur

zey940
zey940

2682

Elinize kalın bir şey giyip fenerle iki kişi bakmaya çalışın, vete götürseniz o da anlamak için zorla bakacak mecburen.

aslihan_e
aslihan_e

128791

Bence de dişlerinde problem olabilir, birisine veteriner midesi bulanan kedi de öyle yapar demiş buraya yazmıştı ama kusmadan önce falan o hareketi yapan kedi görmedim, belki reflü varsa boğaz ağrısı yapıyorsa bir ihtimal. Yılan akrep zehirlenmesi olsa hayvan yere yatar sürünürdü yani, onunla hiçbir alakası yoktur.

Jdjs
Jdjs

2636

Tüy yumağından olabilirmi acaba kusmayamı çalıştı veya boğazına bişey takılmış olabilir dışarda yediği kemik gibi kılçık gibi ağzına bakmaya çalışın fenerle

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 121 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 84.066 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR