Tavsiye İstiyorum

Berra88
Berra88

1732 Puan

Kedimin ağzında bir kaç ay önce tartar çıkmıştı. Veteriner de bize crytalin sprey ve bı gazla besle pamukla vs dişlerini temizleyin demişti. Ben de bunun yanında extra araştırmalar yaptım hani başka ne kullanabilirim diye. İşte ağız spreyleri ağız bakım suları falan gördüm. Hi*** markasının ağız bakım suyunu aldım ve bir kaç gün önce kullanmaya başladık suyuna karıştırılarak kullanılıyor. Veterinerimize de sordum kullanabilirsin dedi. Neyse bugün karşıma da bir video çıktı ürünün markasıyla ilgili. Gittim şikayetvara da baktım başka ürünleri ile ilgili bu markanın şikayetler var. Bu markanın şampuanını kullanan bir kedicik de vefat etmiş hatta. Detayları daha var da neyse ben tavsiye kısmına geçeyim. Şimdi ben bu markanın diğer ürünleri ile olan şikâyetleri görünce korktum çünkü bunu direkt içiyor midesine gidiyor sonuçta. Ne yapacağımı bilemiyorum kullanmaya devam edeyim mi bırakayım mı sizce bı tavsiye verin lütfen

5 CEVAP

edakaramel
edakaramel

2556

eger cok sikayet varsa ve kedinizin midesi hassasa kullanmayin derim.

ilaydacakir
ilaydacakir

2889

Sürekli reklamını görüyorum diye ben de almaya heveslenmiştim ama veterinerim bana o marka için direkt alma, işe yarayan ürünler değil o yüzden zaten o kadar reklamla ambalajla öne çıkmaya çalışıyorlar demişti

ilaydacakir
ilaydacakir

2889

crytalin spreyi düzenli kullandığınızda faydası olur bence. Ben de kedime diş macunuyla minik fırça almıştım her gün olmasa da yakaladıkça fırçalıyorum beyazladı dişleri bayağı 😂(minicik uçlu normal fırça, parmağa takmalı olanlar hiç rahat değil bu arada aklında bulunsun)

AlbayFatmanur
AlbayFatmanur

1549

Top kekik tarifini duydunuz mu?
Aktardan bir top kekik edinin.
Kaynamış içme suyuna (bir bardağa, bir yemek kaşığı) top kekik ekleyin ağzını kapatın ve demleyin. Soğuduktan sonra ağzına bir iki fısfıs sıkabilirsiniz. Zararı da yok. Kedinizin tüm temizliğini bununla yapabilirsiniz. Çene aknesinde de faydalıdır. Taşıma çantasınının temizliği içinde kullanılır. Yaşam alanlarına sıkabilirsiniz. Beyaz bir kediyse bi tık tüylerini sarartabilir ama kısa sürede o sararma geçer kendini yaladıkça. Haftada bir yenilenmesi gerekir, buzdolabında saklanması tavsiye edilir.

Ketonmanya
Ketonmanya

114846

Merhabalar.


Matatabi çubuklarını duydunuz mu? Kedilerin hem kokusunu çok sevdikleri hem de kemirerek ve çiğneyerek dişlerini kendi kendilerine temizledikleri bitkisel bir ürün. Sizin Crystalin uygulamanıza ek destek sağlayabilir.


Bol patili günler dilerim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 200 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 86.990 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR