Pelet Tuvalet

Merhaba çam peleti kullanıyorum 1 aydır kumdan daha iyi ancak aklıma takılan bu peletten kedi ye pire veya böcek gelme durumu varmıdır bilgisi olan

6 CEVAP

KedicikUzum
KedicikUzum

12791

Asla ben kedimin küçüklüğünden (4-5 aylıktan )itibaren kullanıyorum öyle bir durum olmaz.

melike9
melike9

38

Merhaba, bende kedime 1 yıldan fazladır pelet kullanıyorum. Baya memnunuz ve herhangi bir sorun yaşamadık. Böyle bir şey yaşamanız mümkün değil zaten. Hatta benim kedimin alerjik problemleri geçti pelet kullanmaya başlayınca. Ve tüylerinin de daha güzel koktuğunu düşünüyorum, ister istemez normal kumun kokusu siniyormuş bence. Normal kum kullanırken de elimden geldiğince iyi markalardan satın aldım ama en çok peletten memnun kaldık. Ve hiçbir problem yaşamadık pelet kaynaklı.

Teşekkür ederim ilginize🙏

Yrnnnq
Yrnnnq

310

Kedim kum kullanıyor önerebiliceğinjz bir pelet markası varmı

melike9
melike9

38

@yrnnng orga kitty markasını öneririm. İki tip peleti bulunuyor selüloz peleti ve çam peleti. selüloz peleti de güzel ama çam peleti en iyisi benim tecrübeme göre. Farklı markalarda kullandım en memnun kaldığım orga kitty çam peleti. (topaklaşmayan pelet bu arada)

Ketonmanya
Ketonmanya

114869

Merhabalar.


Ben de çam peleti kullanan arkadaşlara bir konuda danışayım. Çam peletinin günlük temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Hiç kullanmadığım ve tecrübem olmadığı için soruyorum. Topaklanmadığı için normal kumda olduğu gibi günde 1-2 kez kakaları ve çiş topaklarını alarak temizlenmiyordur diye düşünüyorum.


Bol patili günler dilerim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 150 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.032 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR