Acil Yardım. Kedimin Tırnaklarını Derin Kesmişler Kan İçinde Lütfen Bilgisi Olan Yardımcı Olsun.

Kedim dün öğlen ameliyat oldu. Hem kısırlaştırıldı hem göz kapağından operasyon geçirdi. Fakat şimdi farkediyorum ki tırnakları kan içinde. Önce ameliyattan dolayı kan değdi sandım ama değil. Çok derin kesilmiş sürekli yalıyor ve uykulu şekilde duruyor. Tuvaletini bile yapmadı dünden beri. Canı yanıyor mudur acaba ağrı kesicilerin etkisi geçmiş midir şu saatte? Veteriner kapalı şehir dışında götüremiyorum.

4 CEVAP

Sezgek
Sezgek

16767

Bunlar nasıl veteriner yahu nasıl yapabilirler böyle bir şeyi önemli bir şey hem canı yanıyordur hem de enfeksiyon riski var kumunu kazarken falan acilen bir vete danışın hemde o veterineri gerekli yerlere şikayet edin Allahım nasıl bir partilerini temiz tutmaya çalışın ameliyat olduğu için gerçi şu anda sisteminde antibiyotik vardır o yüzden enfeksiyon riski şu anlık minimum da en azından ama canı acıyordur yavrunun mutlaka başka vete gösterin

@sezgek nasıl bir şok yaşıyorum anlatamam size yanlış görüyorum olamaz dedim bir daha bir daha inceledim yok hayvanın tüm tırnakları yok tüm tırnak yerleri kan içinde. Ağrı kesicinin etkisi geçmiş midir diyorsunuz? Buradaki diğer veterinerler kapalı açık olsalar bile çantasına koyamam tutabileceğim bir yeri bile yok hayvanın😭😭😭Zaten dün eve geldik kapağını açar açmaz fırladı kendini koltukların arkasına attı sıkıştı boyunluğu çıktı boynuna dolandı tutamadım az daha yakalamasaydım boğuluyordu hayvan çıldırmıştı koltuğun arkadına girdi saklandı bizden yaş mama koyduk 2 saat sonra çıkıp yedi. Uyuşuk gibi şu an tuvaletini halen yapmaması da cabası. Şu an en en önemlisi canının yanması başlamış mıdır yaladığına gmre başlamıştır değil mi?

AlbayFatmanur
AlbayFatmanur

2922

Evet şu an yalıyorsa canı yanıyordur. Ağrı eşiklerinin çok yüksek olması bi nebze içinizi rahatlatsın. Ama tabiki asla kabul edilir bir durum değil. Siz bu halini çekin. İlerde lazım olabilir. Bunlar nasıl veteriner!! Evlat teslim ediyoruz. Bol bol sevginizi verin. Yarın da hiçbir ücret ödemeden yara bakım ve tedavi için gerekli her şeyi veterinerinizden temin edin. Yazıklar olsun ya

CakilYavrukus
CakilYavrukus

9155

Çok üzücü gerçekten nasıl bir veteriner nasıl kıyıp o şekilde kesebilmiş şikayet edin bir ders olur dilsiz yavrularımıza nasıl böyle sorumsuz davranabiliyorlar. Ayrıca şunu da söylemek istiyorum kedinize bir tırnak makası alın ve hiçbir veterinerde tırnak kestirmeyin evde kendiniz kesin. Tırnağa bakınca zaten kanın geldiği uzantı görülüyor orayı kesmeden biraz geriden kesebilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 175 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.995 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR