N&D Mama Denemek İsteyenler

burlo
burlo

4578 Puan

Bunu yazmamın sebebi bugün sitede çok fazla tavuklu mama değiştirmek ve N&D mama önerisi isteyen görmem. ben de bunlardan biriydim royal canin mama kullanıyordum tavuklu mamanın tüy döktüğünü öğrendim ve N&D kuzulu mamayı denemek istedim baya bir site gezdim ********* da fiyatların çok uygun olduğunu gördüm. diğer sitelerde 75in altında olmayan mama 53tl ydi denemek için iyi fırsattı:) ayrıca yanında 25tl lik şampuan hediye. aldıklarımın fişini atıyorum buraya bence deneyebilirsiniz. hızlı ve özenli kargo çok memnun kaldım:) N&D mama denemek isteyenler için önerimdir


8 CEVAP

sophiee
sophiee

103370

Yaş mama aldım ben de geçen hafta. Mesaj attım son kullanma tarihi sormak için dönüş yapmadılar, müşteri hizmetleri de cevap vermedi. Şansa diyip sipariş verdim. Çok hızlı geldi ve daha bir kaç ay önce üretilmişti ürünler.

Castielthecat
Castielthecat

2464

N&D mama deneyecekseniz mamavadisi ne de bakın derim üyelik yapınca yüzde 12 lik indirim de geliyor ve 65 tl oluyor yaklaşık olarak. Geliş süresi de hızlı kargoyla. Şampuan da hediye. Şampuanı kullanan var mı? Kedilere zararlı mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim bu arada.

felishuman
felishuman

10828

********* ve mamavadisi gerçekten çok uygunmuş. Ben toplu alışveriş yapacağım için bir tık daha uyguna gelir diye düşünüyorum:) Böyle site tavsiyeleri iyi oluyor, ordan burdan artırıp birkaç güzel şey daha alabiliyoruz ya da bir kenarda acil durumlar için para biriktirebiliyoruz. Site tavsiyelerini sürekli takip ediyorum bu yüzden:) Paylaşanlara düşüncelerinden ötürü teşekkür ederim.

aleyn
aleyn

113859

pöf ya yine siteleri karıştırmışım hepsi birbirinine benziyor mamalı mamalı :D benim ulaşamadığım site mamageliyor.com muş burdan alışveriş yapan biri de çıkar umarım..

burlo
burlo

4578

@castielthecat şampuanı kullandım çok yoğun bir kokusu var kedimin rahatsız olduğunu düşündüm başta ama olmadı sadece banyo yüzünden triplenmiş:) tüylerini yumuşacık yaptı aradan 4-5gün geçti ve hala ilk banyo yaptırdığımdaki haliyle pamuk gibi. bu arada sürekli banyo için tavsiye etmem koku 2günde yok oldu zaten kedimi sürekli banyo yaptıran biri değilim hava sıcaktı ve şampuanı denemek istedim. köpekler için daha uygun olduğunu düşünüyorum.

Castielthecat
Castielthecat

2464

Çok teşekkür ederiiim yorumunuz için! Ben de zaten arada sırada kullanmak için sormuştum. Yavru kedi olunca bazen her yerini kirletiyor ve mecburen yıkamak zorunda kalıyorsun :D tabi bu dediğim de 2 ayda 1 falan olan bir durum. Ben de yıkadığım zaman deneyeceğim o zaman :3

aleyn
aleyn

113859

sadece bu *********da buldugum bi ürünle ilgili önce bilgi için mail attım dönen olmadı sonra birkaç gün aradım açan olmadı herhalde siteyi açmışlar ama artık satış yapmıyorlar kapatıp gitmişler site açık kalmış falan diye düşünmeye başlamıştım. alış veriş yapıp memnun kalan birini gördüğüme çok sevindim şu an teşekkürler yazdıgınız için..

Nd kuzulu yaban mersinli kullanıyorum ben ama bizim burda kilosu 35 tl tuy dokulmesi azaldi tabi her gün tavuk da yediriyodum kedime onuda kesince şimdi iyiyiz :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 821 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81914 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR