!!!Dışkıda Kan Problemi

AlbayFatmanur
AlbayFatmanur

2922 Puan

Herkese merhaba, sindirim sistemi hassas bir kedim var 1 yaşında. Yavruyken uzun süren tedavi sürecimiz olmuştu. Mama değişimiyle, bu sorunu çözmüştük.


Fakat ara ara yine aynı problem yaşanıyor ishal değil. Mukuslu kan değil.
Normal dışkı ve sonunda kan oluyor.
Dikkat ettim, ekstra bir şeyler verdiğimde bu problem oluyo. Sadece kuru mama yediğinde, böyle bir şeyle karşılaşmıyorum.


Veteriner ile görüştüğümüzde, sindirim problemi diyor, genel sağlık durumunun da gayet iyi olduğunu söylüyor.


Böyle bir şey yaşayan var mı? Neler yaptınız?

4 CEVAP

hellothere
hellothere

1132

Benim kedim de kakasını yapamadı ve kakayla karışık kan sürüldü koltuğa bir kez. Veteriner zorlamış olabileceğini söylemişti. Kedimin gaz problemi de var biraz. Şimdilik probiyotik vs. bir şey kullanmıyorum sadece mamasının iyi olmasına dikkat ediyorum (kakasından kan geldiğinde gourmet yaş mama yemişti) yaş mamayı sulandırarak ve haftada 2 konserve şeklinde veriyorum. Günde 1 tatlı kaşığı sulu yaş mama yiyor net yani. Gourmet gibi markaları hiç vermiyorum zaten versem de yemiyor. Kuru olarak da hills tüketiyor tekrar kan görmedim kakasında ama düzenli olarak kontrol ediyorum.

benim kedim de cok zorlandigi zaman poposunda kan izi kaliyor normal oldugunu düsünüyorum kediniz eger hassas migdeye sahipse proplanin delicate olan mamasini önerirm en azından yas mamasini ondan alabilirsiniz ben cok memnunum kedim bu mamaya gecene kadar yemiyomus ben onu anladim

AlbayFatmanur
AlbayFatmanur

2922

@nisakocyiğit Aslında bayağıdır virbac yiyorlar. Çok iyi bir mama, ama kedim kuru mama kaynaklı değil, ek bir şey verdiğimde yaşıyo bu sıkıntıyı. Örneğin, yaş mama, vitamin tablet.. ödül maması.. onunda her şeyi yemesini, güzel bir beslenme şekli olmasını istediğim için gidip en iyi vitaminleri mamaları vs alıyorum ama yok. Yaramıyo yavruma.. birde hiç kilo almıyo..


Bahsettiğiniz mamayı bi araştıracağım

CakilYavrukus
CakilYavrukus

9155

Vermeyin o zaman bir süre ek birşeyler.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 137 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.206 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR