Bahçedeki Tavşanları Ne Yapabilirim

Nihalt99
Nihalt99

166 Puan

Merhaba arkadaslar. Yakın zamanda zeytinlik içinde bir eve taşındık. Bizden önce orada kalan kişi buraya birkaç tavsan salmış, hayvanlara bakmamış, hayvanlar üremiş ve şuan 8 - 10 yeni yavru olmak üzere 30 kadar tavşan var. Kişi buradan çıkarken hayvanları alacaktı ama çuvala doldurup götürürüm, telef olursa da olur dediği için içimiz elvermedi ve tavşanları vermedik. Onun da umudunda olmadı. Muhtemelen bir yere atacaktı çuvalları. Da kendimiz bakma imkanımız yok, eşim de ben de ameliyatlı insanız, kendi hayvanlarimiz da var. peşlerinden kosamiyoruz. Orman il müdürlüğü vb ofisleri danışma veya yardım için aradığımızda bir şey yapamayız dendi.


Biz toplarız, bahçede bakariz diyen biriyle anlaştık. Adam yakalamaya ağ bulamadık diyip yan çizdi. Bu hayvanları azıcık insancil bir geleceklerinin olabileceği nereye verebiliriz, ne yapabiliriz. Bir fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.


Sahiplendirme ilani koyacaktim aslinda ama kedi ve kopek harici bir seçenek yok.

1 CEVAP

hellothere
hellothere

1132

facebookta ginepig ve tavşanlar için sahiplendirme grupları var oralara ilan koyabilirsiniz mümkünse dişi ve erkekleri ayırın çok küçük aylardan itibaren üreyebiliyorlar

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 112 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR