Yanlıs Kaynayan Kırık

kang14
kang14

3688 Puan

Merhabalar resimdeki siyah kedi mahalleye geldi 7-8 aylık kadar. Kedi koşabiliyor ,yürüyor ama yürürken sırt dümdüz durmuyor hafif kamburlasıp yürüyor. Belediye veterinerine götürdüm.Arka bacagı daha önce kırılmıs ve kaynamıs. Sanırım yanlıs kaynadıgı için de duruş bozuklugu olusmus. Bu yanlıs kaynayan kemiklerin tekrar ameliyat edilmesi kırılıp falan sorun yaratır mı? Daha mı iyi olur yoksa daha mı kötü olur bilemedim.Resimde göründüğü pozisyonda yürüyor.Bir de cok pahalı bu tarz ameliyatlar ve eve de alamayacagız ameliyat sonrası babam yüzünden.Acı cekiyor mudur böyle? Ne biliyim gördükçe içim parcalanıyor. Belediye de bu tarz ameliyatları yapmıyor. O kadar cok üst üste geldi ki hayvanlar. Hangisine yetişcem şaşırdım daha da hasta var veterinere götürmüştüm çenesi erimişti..


2 CEVAP

KedicikUzum
KedicikUzum

12816

Durumunuz varsa olabilir, benim bulduğum bir kedi vardı. İlkokul çocuğu peşinden gitmiş 1 aylık kedi daha, 5 metreden falan atlamış yüzü gözü kandı belediye veterinerine götürdüm mecbur, özel veteriner yasamayacagini ve parasız ilgilenmeyecegini söyledi.zaten mahalle veterineri ve paragozluluguyle tanınıyor. Belediye veterinerinde röntgen olmadığı için iyileşmesine rağmen çene kırdığını farketmemisler . Kediyi çok iyi birine sahiplendirdim. Geçen ameliyat oldu, çene kırığı yanlış kaynamış ve hayvan ağzını çok az açabiliyor, kendini temizleyemiyor ve sadece emerek yiyebiliyordu. Şimdi çok iyi, çenesini tekrar kırmislar ameliyatta ve normal pozisyona getirmişler. Artık kuru mama yiyebiliyor, kendini temizleyebiliyor ve çok iyi

kang14
kang14

3688

Cok sevindim hayatı kurtulmus. Biz esyalarıyla terkedilen herseyi tam olan kediye bile yuva bulamıyoruz. Siz o hayvancagıza o haliylr bulabilmişsiniz valla cok sasırdım.Ne güzel. Bu siyah kedi ise yemesinde içmesinde sorunu yok. Uzun süre önce kırılmıs kayanmıs. Sadece yürürken hafif kamburumsu yürüyor. Ama koşabiliyor da.Ücreti 2-3 bin de değil ki kırık ameliyatları 20 bini buluyor.Bir de veterinerler ameliyat ücretlerini peşin istiyor burda.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 108 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.078 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR