Bu Sıcaklarda Napıyoruz?

duman2707
duman2707

4921 Puan

Kedim uzun tüylü çok sıcaklıyor gibime geliyor evde serin yerler var ama kışın alıştı sürekli terasa çıkıyor terasın kapısını açık bırakmak zorunda kalıyoruz yoksa miyavlıyor ama kapı açık olunca da tüm sıcak eve doluyor sürekli yerlerde yatıyor dün biraz üzerine su sürdüm iyi geldi galiba ama o da mantar yapar demişler emin olamadım
Suyuna buz küpü koysam nasıl olur?
başka yöntemler var mı bildiğiniz birde klima kedilere zarar verir mi?

2 CEVAP

ssedef28
ssedef28

10630

ben adanada yaşıyorum adana sıcaklarını herkes biliyordur evimizde klima da yoktu ıslak havluyu yere koyuyordum bazen üstünde yatıyordu. pawdaz markasının serinletici pedleri var trndyldan bakabilirsiniz isterseniz ondan alabilirsiniz onun dışında serinletmek için pek birşey yapmanıza gerek yok. kedim 40+ derece sıcaklıkta bile uyurken kucağıma yatıp hem beni hem kendini pişiriyordu ama rahatsız olsa yapmazdı o yüzden endişe etmenize gerek yok kendini serinletecek yeri biliyordur o

Emirrckr
Emirrckr

13407

Teras sıcaksa bile isteye orda duracağını sanmıyorum,kediler öyle akıllılar ki evin en serin yerini buluyorlar :))
Fakat yine de sıcak yaz günleri için bizde zaman zaman ıslak bir havluyu üzerine sürüyoruz veya suyunu sık sık tazeleyip soğuk su koyuyoruz.
Buz daha önce hiç atmadık malum buzlu su aşırı soğuk oluyor belki zarar verebilir.Bence buzdolabında beklemiş su,ferahlaması için yeterli olur.
Bunlar dışında maalesef ek bir önlem yok.Klima konusu içinse bir odayı soğutup ardından klimayı kapatıp kedinizi içeri alabilirsiniz.Doğrudan klima karşısında yatmadığı sürece sorun olmaz,yine de dikkatli olun.
Dediğim gibi kediler öyle akıllı ki evin en serin köşesini muhakkak bulur.Genellikle banyoları tercih ediyor hatta birçok kedi.Veya böyle güneşi az gören,arka odalarınız varsa oraları da sever :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 144 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.993 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR