Ameliyatlı Kedimin Tuvalet Sorunu Acil Yardım

Merhabalar benim kedim kalça ameliyatı oldu ve küçük bir alanda kalması gerekiyor uzun bir süre, ameliyat olalı 4 gün oldu ve kafasında huni var, ilk günlerde koyduğum kum kutusuna yapıyodu ama bugün tuvaletini yattığı yere yaptı, ilk dışkını yaptı temizledim sonra göstermek adına kutuya koydum, şimdi ise idrarını yaptı yattığı yere kuma yapmıyor ne yapacağımı bilmiyorum kum kutusuna gitmiyor bana mı tepki koyuyor bilmiyorum ameliyatlı olduğu için çok oynatmak istemiyorum yardımcı olun lütfen

1 CEVAP

Miusova
Miusova

842

Öncelikle çok geçmiş olsun, umarım bir an önce toparlanır. Kedinizin kalça ameliyatı sonrası yaşadığı bu durum, büyük olasılıkla ameliyatın ve kısıtlı hareket alanının getirdiği stres ve rahatsızlıktan kaynaklanıyor. Bu tür ameliyatlar sonrasında kedilerde geçici tuvalet sorunları yaşanabilir.
Kum kabı kedinizin rahatça ulaşabileceği bir yerde olsun kediniz hareket etmekte zorlanıyorsa kum kabına kolaylıkla ulaşabilmeli ve yattığı yerle kum kabını hijyenik tutmaya özen gösterin. Tuvaletini her kuma yaptığında minik bir ödül mamasıyla davranışını onaylayın bu onu teşvik edecektir. Sorununuz devam ediyorsa mutlaka veterinerinize danışın, size ameliyat sonrası tavsiyelerde bulunabilir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 111 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.055 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR