Kedimin Tüyleri Niye Çok Dökülüyor?

Neco34
Neco34

284 Puan

merhabalar bayram için şehir dışına çıktığımızda mecburen kedimizi de götürmek zorunda kaldık kedim arabada acayip deli bir şekilde tüy döktü ve bunun etkisi hala devam ediyor her gün düzenli tarıyoruz fakat etki etmiyor ne yapmalıyız?

3 CEVAP

Sevilayyyyy
Sevilayyyyy

2885

Merhaba, kediler yolculuk yaparken stresli oldukları için tüy dökme durumları yoğunlaşabilir. Bu bir süre devam edebilir. Ayrıca şu anda hala mevsim geçişi devam ediyor. Bu da ekstra bir tüy dökümünün zaten normal olarak bir süre daha devam edeceği anlamına geliyor.

Poki
Poki

1416

İnternet üzerinden satın alabileceğiniz "b plus" damlalar var ayrıca yine aynı firmaların balık yağı takviyeleri var (ben biofeline kullanıyorum ve memnunum) veterinerinize de sorarak bunları kullanabilirsiniz. stres en önemli faktör kediyi strese sokmamak gerek onun dışında her gün tarıyormuşsunuz zaten mevsim geçişi de bittikten sonra biraz daha düzene gireceğini düşünüyorum.

Stresten dolayı dökmenin haricinde mevsim geçişlerinde vetoskin kullanıyoruz 1 kutusu 3 ay gidiyor daha ilk kullanımlarda bile etki ediyor tavsiye ederim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 132 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.105 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR