Bulut u bulduğumuzda çok kötü durumdaydı 10 ay oldu 1 gözü tamamen kaybetmiş 1 göz kötü durumdaydı herpes virusu sebep olmuş uzun zamandır tedavide tek göz 3 defa amiliyat oldu gözü temizliyolar bir süre sonra yapışmalar oluşuyorgözün önünü et parçasıgibi hücreler kaplıyor görme umudu var diyor doktoru ama sonuç yine aynı hücreler kapladı yine göz göz kapağına yapışmaya başladı çarş doktora gidicez böyle bir durum yaşayıp iyileşen varmı duydunuzmu yada tanık oldunuzmu umudumu yitiriyorum her amiliyat sonrası çok acı çekiyor :(
O kadar çok üzüldüm ki bu mesajınızı görünce. Nedenini bilmiyorum ama sizi çok iyi anlıyorum. Bu lanet olasıca hastalık hakkında araştırma yaptım yabancı kaynaklardan. Elbette siz zaten yapmışsınızdır. Ancak en sık gördüğüm şey, bu hastalıkta bağışıklık sisteminin çok kuvvetli tutulması gerektiği ve uzun dönemli L-Lysine desteği verilmesi gerektiği oldu. Geçen gün dollfacepersian bir konu açmıştı vitaminlerle ilgili. Orada lisin içeren vitaminleri yazmışlardı.
Siz sabır diliyorum. Ve sonsuz bir saygı besliyorum. Herkesin harcı değildir bu yaptığınız. Umarım diğer arkadaşlar da gelip bilgilerini sizinle paylaşırlar. Umudunuzu yitirmeyin. Kediler çok dirayetli canlılar. O kapının üzerindeki fotoğrafı zaten her şeyi kanıtlıyor.
Bu arada başka veterinerlerden hiç fikir aldınız mı? Çünkü kronik bile olsa bir çoğu uzun süreli ilaç tedavisiyle atlatmış yurt dışında bu hastalığı. Göz konusunda uzmanlaşmış birkaç hekim bulup hikayeyi anlatıp sorsanız keşke. İstanbul'da var diye biliyorum petler için göz hastanesi örneğin.
teşekkür ederim güzel dilekleriniz araştırdık danıştık yazdığınız vitaminden kullandık vmp vitamin kullanıyoruz bağışıklığı destekleyen bir çok iğne yapıldı şebnem hanım inanılmaz bir özveriyle ona baktı hayata döndürdü genel durumu çok iyi çok neşeli mutlu hayat dolu mırıl mırıl bir çocuk evde hertürlü kendini idare ediyor Murat şaroğlu hala umut var diyen şu an gözünü tedavi eden doktorumuz ilerleyen günler inşAllah şifa getitirir oğluma
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru Sor