Acana İndoor Entree Beğenmedi ?

spooky
spooky

254 Puan

Merhaba kısır dişi kedim 1 yaşına geldi kilosu 4,5 kg yani normal. Acana first feasttan, İndoor entree'ye geçtik kademeli geçiş yaptık ancak çok az yedi fist feast'ın oranını arttırdım (%50) tekrar yemeye başladı yaklaşık 3-4 aydır içerikleri tamamen benzer(tavuk ve ringa balığı) bu arada şimdi iki pakette bitmeye yaklaştı bu şekilde beslememin bir sakıncası olurmu ?
Yada Pasifica alıp Pasificayamı geçsem siz hangisini yapardınız. Bebekliğinden beri hep tavuklu mamalar yedi. İçerik olarak çok farklı Pasificaya kademeli geçeceğim geçersem siz içerik rotasyonu yapıyormusuz ?
Acana ve Orijen dışında birşey önermeyin lütfen.

2 CEVAP

Ahudr
Ahudr

12303

Acana indoor 1 2 yil once çok severek yemislerdi bu yıl denemek için tekrar aldığımda kimse yuzune bakmadı sokaktakiler de dahil mama da bir sıkıntı olabilir bilginiz olsun

blue_hpood
blue_hpood

128941

şimdi normalde kedi beğenmedi diye mama değişimini asla önermem, önüne bırakırsınız ve yerse yer, yemezse o öğün önünden kaldırırsınız ve sonraki öğünde tekrar koyarsınız, bu süreçte de enerjisini muhakkak attırırsınız ki acıksın. ama yukarıda arkadaş da söylemiş sokak kedileri bile yüzüne bakmadı diye, mamada bir değişiklik olabilir, bu durumda en makul seçenek bence orijen. bir de o şekilde beslemenin sakıncası olduğunu düşünmüyorum, ben de fazla mama rotasyonu yapan biri değilim çünkü şu an bütçem nd'ye yetiyor ve daha altına inmek istemiyorum, daha üstüne de nadiren çıkabiliyorum. o yüzden bol yaş mama veya ev yapımı mamayla desteklendiği sürece bence sakınca yok. bütçeniz de yetiyorsa orijen.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 120 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR