Kedimin Patisinde Yaralar Çıkıyor?

Dumanlili
Dumanlili

907 Puan

Merhaba arkadaşlar kedimin önce arka Patisinde parmaklarının arası kızardı yara oldu. Sonra şişti iltihaplandı veterinerde antibiyotik tedavisi yapıldı 3 gün. İlaç sürdük düzenli iyileşti. Tam o geçti ön patisinde başladı bu seferde. Bu neden oluyor olabilir? Evde üç kedi var oynarken ısırıyor olabilirler her hangi bir şey batması falan yok.

7 CEVAP

Kedi pati koruyucu bakım kremi alıp sürebilirsiniz

aleyn
aleyn

113859

bazı kedilerin ciltleri hassas oluyor yerleri sildiğiniz deterjan kalıntıları temizleyiciler vs yapıyor olabilir, banyoya girip çıkıyorsa yine bunlardan olabilir.

Dumanlili
Dumanlili

907

Deterjan vs. Olduğunu sanmıyorum çünkü kedi aylardır bizimle ve o zamandan beri deterjan aynı. Önceden olurdu öyle olsa. Ayrıca pati tabanında değil arasında oluyor yaralar. İlaç kullanıyoruz huni de takıyoruz ama ön Pati olduğu için yalanmasını engellemiyor. Çoğalma ya da iyileşme yok şimdilik. Arka ayağı tamamen iyileşti.

Brewsly
Brewsly

2281

Kediniz nasıl oldu iyileşti mi? Nasıl bir yol izlediniz? Tam olarak bahsettiğinizin aynısını şuan yaşıyorum. Arka ayağın patisi değilde araları hep kızardı açık yara gibi üstüne basmıyor fazla sürekli yalıyor. (kedimin patisi siyah) vete götürdüm, crystalin diye bir sprey verdi 1 hafta sık iyileşmezse getir dikiş atalım dedi. Yırtılma olduğundan bahsetti evde yaşıyan bir kedinin patisi nasıl yırtılsın anlamış değilim...

beautifulcat
beautifulcat

10837

Kediler için toksik olan herhangi bir bitki olabilir mi evinizde? Onunla teması sonucunda olabileceği aklıma geldi. Bol bol hindistan cevizi yağı ile patilerine masaj yapabilirsiniz.

cerenaa
cerenaa

879

Bende ayni durumdayim patide sisme iltahap daha sonrasi acik yara olustu suan antibiyotik igne kulaniyoruz ama çok halsiz yurumek istemiyo hic

Arthur4
Arthur4

10382

Kumdan oluyo kullandığınız

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 534 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81960 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR