Hills İshal

Merhabalar,
Kedim 9 aylık, 9 aydır hills kullanıyoruz. Kısırlaştırmadan önce hills yavru şimdide hills kısırlaştırılmış kullanıyorum. 2 hafta önce hills tavukludan tunaya geçtim. 2 haftadır bir sıkıntımız yoktu fakat son 4 gündür mamasına karşı iştahsız. Önüne koyduğumda koşa koşa gelen kedi yarısını yiyip bırakıyor. Bugünde sabah ishal olmuş kuyruk kısmı ishal haldeydi. Kakasını kontrol ettiğimde hafif bir parça ishal gerisi katı haldeydi. Akşam üstüne doğru gene ishal halde buldum. Sizce ne yapmalıyım? Veteriner hekimimiz birkaç gün takip edelim sonra hemogram bakarız dedi ama ben biraz endişeliyim.

2 CEVAP

Miusova
Miusova

842

Aniden mama değişikliği, kedinizde sindirim problemlerine yol açabilir. Kedinizin yeterince su içtiğinden emin olun. İshal durumunda dehidrasyon riski yüksektir, bu yüzden kedinizin suyu her zaman taze ve temiz olmalı.
Veteriner hekiminizin önerdiği gibi birkaç gün daha kedinizi gözlemleyin. Bu süre zarfında kedinizin iştahı, su tüketimi ve dışkılama alışkanlıklarını dikkatle takip edin. Kedinizin genel durumu (oyun oynama isteği, enerjisi, uyuma düzeni) hakkında da notlarınızı mutlaka alın.
Umarım miniğiniz kısa zamanda iyileşir, çok geçmiş olsun 🙏🏻

HaydutveNazli
HaydutveNazli

12498

Benim 3 kedi de hills ile büyüdü ama son zamanlarda hills tuna lıya ilgileri azaldı günden güne zayıfladılar( farklı satıcılardan aldım) viral durum da yoktu malesef bıraktık hillsi

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 115 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.082 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR