Petlebi Tarafından Arandınız Mı?

aslihan_e
aslihan_e

130783 Puan

Beni aramışlar ama dönüş yaptığımda neden aranıldığının bilinmediğini söylediler. Ürün tanıtımı olabileceğini düşünmüştüm.

8 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

130783

Vet's Plus'ın yeni çiğnenebilir tablet çeşitleri ve yenilenmiş malt macunları çıkmış onun için aramışlar. Daha önce ödül maması göndermişlerdi, onu dün rahmetli olan yaşlı kedim çok seviyordu, çok seçici bir kediydi, son günlerinde yesin diye almak istedim, bir iki haftadır aradım ama stoklarda kalmamış, o da yakında gelecekmiş, ilgilenenlerin haberi olsun.

Ketonmanya
Ketonmanya

114868

Merhabalar.


Ben de az önce arandım. Daha önce de soru & cevap kısmında aktif olan kullanıcılara kedi kumu hediyesi gönderimi sağlamışlardı, sağ olsunlar şimdi de Aslıhan Hanım'ın da yazdığı gibi Vet's Plus'ın yeni çıkan tablet formundaki ürünlerinden ve macun formundaki ürünlerinden seçtiğimiz birer tanesini hediye edeceklerini söylediler. Bu ince düşüncelerinden dolayı ikinci kez teşekkür ediyorum kendilerine.


Bu tablet formundaki ürünlerinden daha bugün haberdar olmuştum ancak yeni çıkan ürünler oldukları için doğal olarak internette herhangi bir kullanıcı yorumuna rastlamadım. Zaman içinde paylaşılacak kullanıcı deneyimlerine göre almaya karar veririm diye düşünmüştüm ama deneyimleyecek olan o kullanıcı biz olacağız sayelerinde, tekrar teşekkür ediyorum. :)


Bol patili günler dilerim. :)

Cennet29
Cennet29

124611

Az önce arandım ürün hediye etmek için aradılar 🥳 petlebinin en güzel yanlarından biri de bu.

Tolga_yay26
Tolga_yay26

4488

Benide aradılar teşekkür ederim kendilerine bu ince düşüncelerinden dolayı petlebiden bir isteğim var sokaktaki kuçular için üst segment mamaları kampanya yapmasını istiyorum geçen gün rastgeldim aldım bitmek üzere şimdi tekrar almak istiyorum kampanya bitmiş üzüldüm evimde kedim var fakat dışarıdaki canlarıda kaliteli beslemek istiyorum gidip beş para etmeyen içi boş proteinsiz çakma mamalara para veremem o yüzden tercihim petlebi herzaman onlarda bize destek olursalar çok mutlu olurum

SevimliCadi
SevimliCadi

108166

Ben bir kere aranmıştım. Alışverişimin birinde aldığım bir ürün hakkında kötü geri bildirim vermiştim. Geri bildirimi ilettikten birkaç saat sonra aramışlardı. Ürünün durumu ve önlemlerle alakalı konuşmuştuk. Yakın zamanda siteden alışveriş yaptınız mı veya önceden görüş/öneri/şikayet bildiren bir mail attınız mı?

AhsenAise
AhsenAise

117627

On beş yirmi gün önce
Alışverişimi takiben yapılan yazılı ankette bir ürün hakkında olumsuz yorumum oldu ,hemen arayıp ilgilendiler,ürünün fiyatı kadar rakamı parapuan olarak petlebi hesabıma yüklediler
Açıkçası satış sonrası da ilgili olmaları çok memnun etti bir müşteri olarak

Ahudr
Ahudr

12303

Evet satis sonrasi ilgileri gercekten cok basarili o yuzden herkese tavsiye ediyorum petlebiyi ben de ama bir urune yaptigim kötü yorumun yayinlanmamasi kafami bulandirdi o hala icimde yaradir :)

Cennet29
Cennet29

124611

Vitamin ve ek besinlerden birer tane seçip geri dönüş yapar mısınız dediler ama ne seçeceğimi bilemedim öneriniz var mı acaba

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 239 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR