Kedim Malt Yemiyor :(

EmreTemiz0
EmreTemiz0

277 Puan

Merhaba, kedime asla malt yediremiyorum neredeyse denemediğimiz yöntem ve malt kalmadı. Kedi çimi de Yetiştirdik fakat biraz oynadı ve asla yemedi bu şekilde kedisi malt Yemeyen arkadaşlar nasıl bir çözüm buldu? malt ve çim dışında başka bir alternatif var mıdır? Şimiden teşekkür ederim.

3 CEVAP

SevimliCadi
SevimliCadi

108223

Başlarda benim oğlum da yemiyordu. Burnunun hemen altına sürüyordum, mecburen yalıyordu. Artık yaş mamasına karıştırıp veriyorum, maltı fark etmeden yiyor. Alternatif olarak Garden Mix ve Miamor'un malt içerikli sıvı ödül mamaları var. Malt yerine geçmez ama belki destekleyici olarak kullanabilirsiniz.

Ketonmanya
Ketonmanya

114869

Merhabalar.


Denemediğimiz malt kalmadı demişsiniz ama ben yine de belki aradan kaçmıştır diye yazmak istiyorum, bizim kuru mamadan başka hiçbir şeyi ağzına sürmeyen kedimiz Zoovital'in maltının kapak sesini duyduğu an heyecanlanıyor artık. :) Tüy kaynaklı kusması da çok nadir uzun zamandır. Sadece arada mamasını çok hızlı yediğinde sindirilmemiş mama kusuyor o kadar. Aynı zamanda kime tavsiye ettiysem de aynı sonucu aldı. Ayrıca yine yakın zamanda piyasaya sürülmüş, üst segment içeriğe sahip bir ürün olduğunu düşündüğüm (en azından içerik listesi öyle söylüyor) Patiografya'nın maltını da tavsiye ederim eğer denemediyseniz. Esas onun üreticisi yeme garantisi veriyor.


Bol patili günler dilerim. :)

Ozlemkopuk
Ozlemkopuk

857

Patisine surebilirsiniz ozaman mecburen temizlemek için yemek zorunda kalacak:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 118 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR