Acana Kitten Ve Kedi Aknesi

ventricosa
ventricosa

9196 Puan

British shorthair yavru bir kedim var royal mother and babycat ile mama yemeye başladı ardından acana first feaste geçtik öneriler üzerine severek tüketiyor fakat bir süre sonra ağzının kenarında kedi aknesi oluştu mama kapları seramik düzenli temizleniyor, yeni karma 1 aşısı oldu aşıdan dolayı olmuş olabilir mi yoksa acana mamadan mı kaynaklanıyor internette acana mamanın da yol açabileceğine dair yorumlar okudum. Acanaya devam etmeli miyiz? Ne tavsiye edersiniz

6 CEVAP

blue_hpood
blue_hpood

128941

mamadan kaynaklı değildir, bazısında sürekli tekrarlayan bir durum. yemekten sonra nemli pamukla ağzını temizleyin ve elma sirkesiyle günde bir kez çenesini silin.

ventricosa
ventricosa

9196

Temizliyorum ama tekrar oluşuyor veterinere göstereceğim

ventricosa
ventricosa

9196

Bu mamayı kullanan var mı başka ne düşünüyorsunuz içeriğiyle ilgili

blue_hpood
blue_hpood

128941

piyasadaki en iyi kuru mamalardan biri, ben de kullandım, sürekli kullanamıyorum fakat alabildiğim zaman alıyorum. bir tık üstü orijen zaten.

ventricosa
ventricosa

9196

Peki protein alerjisi yapma durumu var mı protein oranı yüksek olduğu için sakin kedilere önermiyorlarmış, kedim çok sakin bir kedi değil henüz yavru olduğu için ama ilerde nolur bilmiyorum

blue_hpood
blue_hpood

128941

protein ile sakinlik arasında hiçbir mantıklı ilişki yok. bahsettiğiniz de alerji değil kedi aknesi zaten. ileride belki kedinize yaramadığını fark edersiniz, onu bilemem fakat dediğim gibi piyasadaki en iyi kuru mamalardan biridir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 127 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.105 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR