Kedim Tuvaletini Yapmadı

Cathorn
Cathorn

12106 Puan

kedimi bu gün sahiplendim ve bu kedi kumunu aldım kedimin yaşını pek bilmiyorum ama 2. yada 3 aylık hatta daha fazla diye düşünüyorum fakat yemek yemesine rağmen hiç tuvaletini yapmadı acaba kedi kumundan mı kaynaklanıyor bir bilgisi olan var mı kedimi çok kez kumuna götürdüm patilerinden tutup kazıdım oturtmaya çalıştım ama olmadı


7 CEVAP

aleynacamgoz
aleynacamgoz

5174

Kediler için 2 gün tuvalete çıkmamak vs normal karşılanıyor benim kedimde de olmuştu veteriner 2gunun sonunda 24saat içinde çıkıcak dedi ve eve gider gitmez koştur koştur tuvaletini yapmıştı endişe etmeyin derim:)

Ezgibuket
Ezgibuket

276

Yeni sahiplendiğiniz için alışma sürecinde kediniz bence. normal olduğunu düşünüyorum.kedimi sahiplendiğim ilk gün bu durumu biz de yaşamıştık :)

Cathorn
Cathorn

12106

peki başka yere tuvaletini yapar mı

Cathorn
Cathorn

12106

nasıl alıştırabilirim

Ezgibuket
Ezgibuket

276

Ben önce patileriyle kumu kazmasını göstermiştim. Daha sonra da poposuna hafifçe vurmuştum. Tuvaleti geldiği zaman yapmıştı tuvaletini.

Cathorn
Cathorn

12106

pekala alışana kadar bekleyelim bakalım cevaplar için teşekkürler

Scot
Scot

11075

Ayni seyi tekrar soyleyim poposuna hafifce pit pit yapar gibi vurursaniz yada elinizi oksar gibi surterseniz yapar.sonrada tuvaletinin kokusunu aldikca her goturdugunuzde yapar.kesin cozum deyim size ayni sey benim basimada geldi cunku

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 600 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR