Eve Gelen Yeni Kedi Ve Ağzını Açıp Nefes Alıp Vermesi

dadasf
dadasf

3278 Puan

kediyi bugün başakşehirden esenlere uzun bir yolculuktan sonra ağzını açıp hızlı hızlı nefes alıp veriyor. eve yeni geldiği için yapıyor diye düşündüm ama sanki arka sol bacağındada aksama var, dokununca da miyavlıyor. 2 yaşında bir scootish fold. öncelikle belirteyim satın almadım, sahiplendim.

5 CEVAP

Ağzı açık hızlı hızlı nefes alıp veriyorsa strese girmiştir büyük ihtimalle

blue_hpood
blue_hpood

128941

stres, aşırı yoğun sıcaklık ve nem buna sebep olabilir. geçtiyse sorun yok ama arka ayağı muayene edilmeli

Misislama
Misislama

843

Scottishlerin eklem hastalığı var ve hepsinde var. Sadece derecesi farkli röntgen çektirip bi baktırın ve balık yagi glukozamin gibi takviyeler kullanabilirsiniz veterinerinizin tavsiyesiyle, aksaması topallaması geçer.iyi düşünelim, belki incitmistir.Yolculuktaki çantası astronot çantalardansa dil dışarda solumayı tetikliyor sera etkisi yapiyormuş aklinizda olsun.

Tuanaalsk
Tuanaalsk

3961

Merhaba öncelikle şunu söylemeliyim umarım öyle bir durum yoktur ama ağzı açık nefes alıp verme bazen normal bir durum olabilir ancak aynı zamanda kalp hastalığı belirtisi kalp hastası kedilerde bacaklara pıhtı atma durumu olabiliyor bu dediğiniz gibi aksama filan yapabilir bence hekiminize göstermelisiniz birde pati renklerine bir bakın ön patilerinin rengi ve aksayan pati aynı renk mi pıhtı durumu varsa aksayan bacak böyle daha kızarmış gibi bir pati rengine sahip olabilir

Melis1907
Melis1907

392

Susamış olabilir, sıcak gelmiş olabilir veyahut strese girmiş olabilir bende yavrumu ilk sahiplendiğim zaman öyleydi su alıp su şişesi kapağıyla su içirmiştim sonrasında yapmayı bıraktı.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 142 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.207 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR