Minnoş Bakımı

Bilgos
Bilgos

12248 Puan

öncelikle merhaba herkezin bayramını kutluyorum,büyüklerimin de ellerini öpüp konuya dönüyorum.bugün bahçemizde bir miyavlama duydum ve duvarın kenarındaki bir kutunun içinde,yavru bir kedi buldum.ona biraz yoğurt ve whiskas kuru mama verdim,yoğurdu biraz yedi ama sevmedi annesi yoktu,galiba 1-2 aylık falandı.ona pire damlası damlatsam birşey olurmu,felix veya whiskas gibi çok pahalı olmayan yavru mamaları biliyormusunuz(yaş veya kuru),ona başka nasıl yardım edebilirim(ev yapmak,komut öğretmek gibi(bildiğiniz eğitme komutu varsa yazarmısınız?)şeyler)?

10 CEVAP

Bilgos
Bilgos

12248

parantez içinde parantez kafanızı karıştırmasın

Bilgos
Bilgos

12248

ve bizim burada çok yağmur yağıyor gök falan gürlüyor

Zurtikvesbl
Zurtikvesbl

425

Annesi olmadıgından emin misiniz? Komut öğretmek bence şu an için çok zor.

Zurtikvesbl
Zurtikvesbl

425

Yaş mamayı kendiniz de hazırlayabilirsiniz

Zurtikvesbl
Zurtikvesbl

425

Tavuk eti havuç düdüklüde üzerini geçecek kadar su koyup haşlayın 10 dk. Çıkınca blenderdan geçirin. Tuz şeker katmayın. Soğuyunca verebilirsiniz. 2 yemek kaşığı verseniz yeter sanki öğün için.

Bilgos
Bilgos

12248

eminim çünkü öyle küçük bir kedi de değil ve komut öğretmeye küçükken başlarsak daha kolay öğreniyorlar
(komut dediğim yapma,otur,gel,git gibi şeyler) ve evde annem ile babam sadece ponçiğe ve bize yemek hazırlamama izin veriyorlar.(kuru mamalar kotuğu için zar zor besliyorum kedileri,babam sevmiyor bu kokuyu)

Zurtikvesbl
Zurtikvesbl

425

Konut evet küçük yaşta daha kolay öğrenilir ancak ben bahçede beslediğiniz için zor olduğunu düşündüm. Mama vermeden önce hep gel diyebilirsiniz. Ödül maması ya da yaş mama verirken daha etkili olur. Böylece her gel dediğimizde mama vereceginizi sanıp gelir. Mana yerken Ya da severken sürekli adını söylerseniz adına da alışır

Zurtikvesbl
Zurtikvesbl

425

Bir arkadaşım market mamalarından yaş mama olarak bir tek Sheba alıyordu. İçinde bütün parça er çıkıyormuş ben bilmiyorum. Felix ve whiskastan daha iyi demişti

tuandil
tuandil

2002

Whiskas içerik olarak çok kötü bence de vermeyin :( yakınınızda petshop varsa açık mama satan belirli gramajlarda alabilirsiniz hem ekonomik açıdan zorlamaz hem de daha sağlıklı olur. Ben çantamda sokak kediler için Mito mama taşıyorum ama onunla ilgili de kötü yorumlar okudum. Advance deneyebilirsiniz ya da biraz daha para verebilirim diyorsanız N&D kitten 1 kg açığı 38 liraya almıştım onu deneyebilirisiniz. Ben evdeki kedimi onunla besliyorum biraz pahalı olsa da hem içeriği temiz hem de Miço severek yiyor.

Bilgos
Bilgos

12248

yorumlarınız için teşekkürler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 574 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR