İzmir’de Veteriner Önerisi?

hellothere
hellothere

1079 Puan

İzmir’de olup veterinerinden çok memnun olan var mı? Kedim için iki veteriner değiştirdim, şu an tedavisinin bitmesini bekliyorum ve her kliniğe gidişimde çok sinirli bir şekilde geri dönüyorum. Yaş mamaya karşı olmayan ve cins kedileri sevip diğerlerine çöp muamelesi yapmayan ayrıca hırpalamadan damar yolunu/aşısını açabilen ve yapabilen bir veteriner kliniği olsun lütfen.

10 CEVAP

ventricosa
ventricosa

1099

Bir de aklıma gelmişken eklemek istiyorum belki başka birileri de görür diye mesafe uzak gelebilir ama eğer sorun olmayacaksa vetico kliniği de tavsiye ederim karşıyakada çok ilgililer sorularıma her zaman dönüş yapıyorlar memnunum

Ketonmanya
Ketonmanya

114846

Merhabalar.


Buca taraflarını hiç bilmiyorum ama Ventricosa'nın bahsettiği Vetico'yu ben de şiddetle tavsiye ederim. Demirköprü tarafında. Evlenmeden önce evim oraya çok yakın olduğu için internet üzerinden yorumlara bakıp orayı bulmuştum. Klinikte iki hekimler. Özellikle Doğancan Bey'in ilgisinden biz çok memnunduk. Eren Bey'i de kötüleyemem tabii ki ama bir tık ilgi farkı vardı.


Evlendikten ve eşimin evine taşındıktan sonra Çiğli'ye taşınınca da bu sefer Çiğli Veteriner Kliniği'ne gitmeye başladım. Eşimin kedisini biz evlenmeden önce de götürdüğü yerdi zaten burası. Orada da Ufuk Hoca ve Başar Hoca gibi gerçekten duayen kişiler var. Ayrıca daha uygun fiyatlı seçenekler de sundukları için sokak hayvanlarını tedavi ettirmek adına da çok uygun bir yer, sağ olsunlar tek dertleri daha fazla para kazanmak değil, yardımcı olmak. Ben de okuyan herkese rehber olması açısından yazıyorum. Bir de kliniğin hemen karşısında kendi pet shop'ları var. Ben kullandığımız mamaların, kumların ve diğer pet shop ürünlerinin internetteki herhangi bir sitede gördüğüm kampanyalı fiyatlar da dahil olmak üzere daha ucuzunu hiçbir yerde görmedim. Hatta başta o kadar aşırı ucuz gelmişti ki, orijinalliklerinden ya da bu işin içinde bir iş olduğundan bile şüphelenmiştim ama meğer tüm olayları, sattıkları ürünleri diğer çoğu pet shop'un almadığı kadar toptan alıyor ve fiyatlandırmayı sürümden kazanacak şekilde yapıyor olmalarıymış. Veterinerlik hizmeti dışında pet shop alışverişi için en azından tercih edebilirsiniz.


Bol patili günler dilerim.

blue_hpood
blue_hpood

128808

çiğli hayvan hastanesine gitmeyin de nereye giderseniz gidin, düpedüz paragözler, bilginiz olsun.

ventricosa
ventricosa

1099

Bucada tanıdığım veteriner yok ama bornovada var önerebileceğim bir klinik, helen klinik mehmet bey var epey ilgili ve bilgili birisi

blue_hpood
blue_hpood

128808

zamanında bir sokak kedisini götürdüm, tedavi için. ben öğrenciyim ve kedide ciddi sıkıntılar vardı hatta buraya da yazmıştım. kediyi uyutup uyutamayacağımızı sordum, yok etik kurallar gereği uyutamazlarmış, arka ayağı da ampüte edilecekmiş, 2700 lira masraf çıktı bana, iki sene öncesinden bahsediyorum, öğrenci olduğumu söyledim ama durum değişmedi. hadi bunu geçtim, arkadaşım bana parayı gönderecekti sadece bir saate müsait olurum dedi, kendilerinden rica ettim, orada oturup bekleyecektim sadece. orada oturmama izin vermediler, bana bir saat için senet imzalattılar, bir saat bekleyemediler. seneti imzaladım mecbur çünkü dönmek gerekiyordu, madem beklemiyorsunuz imzalayayım dedim. çiğliden tireye dönecektim, mesafe çok uzak. ertesi gün o girişteki kadın beni aradı, parayı istedi. ne parası? dedim, bana senet imzalattınız, parayı öder miyim bu şekilde? ben size haftaya gelip kediyi alırken ödeyeceğimi söyledim dedim. girişteki kız, ama bugün gönderseydiniz daha iyi olacağını da söylemiştim dedi. elinizde senet varken size para falan gönderemem dedim. zaten burada veterinerlere, doktorlara, psikologlara falan yükleniyorum, insanlar boştan sallıyorum sanıyor, hepsinin iç yüzünü gördüm ve bunların sektör olduğunu artık biliyorum. bu arada işini yüreğiyle yapanları ve ahlâklı insanları tenzil ederim. kısacası oraya gitmeyin derim.

hellothere
hellothere

1079

@blue_hpood Katılıyorum, veterinerimizi değiştirdiğimizde buraya ben de ismini eklerim bu sorunun altına ama başka bir veteriner olan Pamir veteriner kliniğini hiç önermiyorum şimdilik bunu söyleyebilirim.

ventricosa
ventricosa

1099

Hangi bölgede yaşıyorsunuz?

ventricosa
ventricosa

1099

Orayı öneren arkadaşlarım olmuştu siz böyle deyince şaşırdım @blue_hpood normalden daha mı pahalı demek istediniz?

hellothere
hellothere

1079

@ventricosa buca

hellothere
hellothere

1079

Arkadaşlar Mithra veteriner kliniğini de tavsiye etmiyorum. Maddi olarak yardımcı oluyorlar ama gözümün önünde british kedileri mıncırarak severken benim sarman kedim hırlıyor diye kedinin üzerinde inanılmaz bir hakimiyet kurma çabaları vardı. Surat beş karış sanki zorla çalıştırıyormuşlar gibi davranan çalışanlar var.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 264 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 86.990 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR