Kisirlastirilmis Scotish Fold Kedi Hangi Mama Almaliyim

BENROCA
BENROCA

304 Puan

Merhaba kisirlastirdigimiz Scotish Fold erkek cins kedimize tuy dokmemesi ve koku yapmamasi acisindan tuy parlaklastiran kisir kediler icin mama markasi tavsiyeniz varmidie. Proplan a baktim somonlusuna ama biraz sikayet almis son partilerinde tuy dokmeye basladi vs gibi. Lavital oda ayni sekilde . Felicia gordum onda bi yorum gormedim ama kullanan varmidir somonlu kisirlastirilmis kediler icin olan felicia somonlu tahili olani. Veya ne onerirsiniz.

4 CEVAP

brkcik
brkcik

301

Merhaba, benimde Scottish Fold bir kedim var biz fiyatı tuzlu olan ve sadece veterinerlerde satılan Virbac adlı bir mama kullanıyoruz, Scottish Fold'lar hassas bir tür olduğu için kedimiz için en uygun mama markasının bu olduğunu düşündük.

Ahudr
Ahudr

12025

Felicia markasinda da taş yapma durumu paylaşanlar oluyor arkadaşın dedigi gibi virbac yada proplanin kısır morina ve okyanus balıklı mamasına bakabilirsiniz.

Kubragulll
Kubragulll

357

Ben kedim için kısırlaştırıldıktan sonra brit care geçiş yaptım genel olarak iyi geldi tüy dökümü azaldı. Genel durumu enerjisi arttı. Brit care kısırlaştırılmış kediler için bir çokta çeşidi bulunmakta. Fakat brit care deneyecekseniz ve geçmeden önce tahıllı bir mama kullanıyorsanız yavaş yavaş geçiş yapın bir anda değişiklik yapmayın önceki mamayla karıştırın

Mineoo
Mineoo

72

Merhaba, biz 2 yıldır (kısırlaştığından beri) proplan kullanıyoruz, kızım scottish fold dişi, hiçbir sorun yaşamadık çok da severek yiyor, veterinerimiz önermişti

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 161 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 84.662 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR