4 Yaşında Ki Tekir Kedimiz Kısırlaşırsa Ölür Mü

4 yaşında ki tekir kedimiz kısırlaştırma esnasında ölür mü ölme olasılığı nedir ?

5 CEVAP

Ketonmanya
Ketonmanya

114869

Merhabalar.


Kimse buna kesin bir cevap veremez. Ancak yaşı biraz da olsa ileri olduğu için kısırlaştırmadan önce tüm kan testlerini yaptırırsanız ve gaz anesteziyle operasyon yapan bir klinik tercih ederseniz çok iyi olur.


Bol patili günler dilerim.

mikcash
mikcash

432

buna kesinlikle veterinerler haricinde kimse kesin bi cevap veremez ama genelde en az 10 aylık olmasını ve boyuna göre kilosunun da normal olmasını bekliyorlar. sağlam ve güvenilir bi veteriner bulun, kaynaklardan da yaptığı işlerle ilgili yapılan yorumları okuyun sonra da veterinerle iletişime geçin. bu arada çevremde 6 yaşında kısırlaştırılan cins kedi biliyorum, veterinerinizi iyi seçerseniz bi sorun olacağını sanmıyorum

blue_hpood
blue_hpood

128941

bunun net bir cevabı yok. sadece iyi bir veteriner hekim tarafından, gereken testler yapılarak ve gaz anestezi kullanılarak yapılırsa, herhângi bir sağlık sorunu da yoksa risk oldukça düşüktür.

CakilYavrukus
CakilYavrukus

9155

Gerekli testlerin ardından iyi bir veterinerde yapılır

Sabisim
Sabisim

1077

Benim kedimde veterinerin dediğine göre 4-5 yaşlarında tahminen üretim için kulllanılmış. Veteriner yaşından dolayı biraz olumsuzluklardan bahsetti tabi ama bütün testlerini yaptırdım kısırlaştırmadan önce ve gaz anestezi kullanıldı. Çok korktum ama çok şükür bir sorun olmadı.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 139 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.993 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR