Kedim Yemek Yemiyor?

Bihos
Bihos

217 Puan

Kedim oldu bitti yemek yemiyor ben elimle zorla yediriyorum mama kabını bile kullanmak istemiyor su içmek dışında ne yapacağım tek kedim var bu hayatta ölürse onsuz naparım bilmiyorum lütfen bişey söyleyin

6 CEVAP

Sukufe-Cici
Sukufe-Cici

1182

Benim kedimde zor yiyordu. Sonradan kesfettik ki somon, ton baligi veya yengec gibi deniz urunleri aromasi olmazsa agzini surmuyor cogu seye.
Oncelikle sevdigi aromayi bulun.
Sivi odul mamasini verin severse kuru mama ustune surun.
Zamanla yer. Ancak bu çok uzun sure devam ediyorsa veteriner destegi alin. Bir problemi olmasin. Atesine bakarlar. Kan tahlili yaparlar.

blue_hpood
blue_hpood

128731

yani yemek yemiyor derken ölüme yatmış hâlde mi, uzun süredir çok az mama yiyor mu? bir de kime göre az? hafif hafif kilo kaybederek zayıflamaya başladı mı? bu ne kadar süredir devam ediyor? beş aydır yemiyor mu mesela? kedinizin üstten ve yandan fotoğrafını görmeden zayıf diyemem, belki size göre az yiyordur. bir de eğer ki gerçekten az yiyorsa size birkaç şey öneririm, maddi durumunuza göre kaliteli yaş mama veya ev yapımı mama öneriyorum. ciğer, kuzu, tavuk, dana, balık, hindi vs gibi eti minik minik kesip suda haşlayıp önüne koyabilirsiniz, veya bal kabağı, havuç gibi şeylerle birlikte haşlayıp robota şekip porsiyon porsiyon bölerek buzluğa atabilirsiniz.

Bihos
Bihos

217

Proplan somonlu mama mı kullanıyorsunuz?

aslihan_e
aslihan_e

128867

Kaç yaşında kediniz? Götürüp hiç muayene ettirdiniz mi? Belki de sevdiği şeyleri siz bulamıyorsunuz, her kedi kuru mama yemeyi kabul etmez mesela. Balık verdiğinizde onu bile mi yemiyor?

Bihos
Bihos

217

6 aylık kedim dişi balıklı mama henüz denemedik onerebilceğiniz bir mama varmı bana

Tolga_yay26
Tolga_yay26

4007

Yaş mamayı yiyormu denedinizmi ve Hangi mamayı kullanıyorsunuz halıya koyun yemezse mamayı değiştirin yerse kabının yerini yada kabını ama değişen birşey yoksa yetişkin ve açık mamaları tavsiye etmem kediniz 6 aylık kediniz için bütçenize uyarsa acana kitten çünkü içerisinde hem balık hem kümes hayvanı ve tahılda var kalitelidir yada hills tavuklu kitten çünkü henüz yavru olduğu için kümes hayvanlı tüketmesi gerekiyor kas kemik iskelet sisteminin gelişimi için yaş mamayıda yemiyorsa önce hayvan hastanesine götürün veya bakın googleden 10 yıldan uzun süre aktif olan veterinerlere ve yorumları bakın sonra götürün ihmal etmeyin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 108 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 84.488 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR