Beslenmeden davranışlara kadar, evcil dostunuzun yaşamına dair detayları keşfedin.
Tüm Blog YazılarıMerak ettiklerini sor, dostlarımızla yaşayanlar cevaplasın.
NagihanYUKSEL sordu.
mlatte cevap verdi.
Kedimiz beş aylık ve şimdiye kadar tuvaletinin üstünü hiç takmamıştık ama artık kapalı tuvalete alıştırmak istiyoruz çünkü tuvalet önü matı da olsa her yer kum oluyor. Nasıl alıştırabiliriz? Tuvaletini tutmadan ya da başka bir yere yapmadan girip kullanması için neler yapılabilir?
Benimde 5 aylıkken açık tuvaletten kapalı tuvalete hemen geçiş yapmisti hiç zorlanmadan. Öncelikle kapağını kapatın bi süre kumunu değiştirmeden zaten hemen alışacaktir
Kumu ayni kalacaksa alisir diye dusunuyorum. Kapali tuvaletin kapi kismini bi sure acik birakabilirsiniz zamanla tek tek kapatirsiniz. Iceri girmeye baslayinca aradan zaman gecsin kapisini kapatirsiniz. Ancak kediniz sakin bir kedi degilse kumu yine disari atmayi becerir 🤷🏻♀️ bence ustten girmeli tuvaletlere alistirmayi deneyin ben kum sorununu oyle cozdum.
Çok teşekkür ederim 🤍
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru SorŞikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.