Kedim Malt Yemiyor

reyna__
reyna__

169 Puan

merhaba, onceden kedim malti severek yiyordu fakat bu yil asla yediremiyorum. bircok markayi denedim. mecbur patisine sürüyorum ama hoslanmiyor bundan. maltlar biraz kati oluyor belki de ondan sevmiyordur yemeyi. bildiginiz akışkan kedi maltlari var mi?

6 CEVAP

blue_hpood
blue_hpood

128731

yaş mamanın içerisine karıştırıp verebilirsiniz. akışkan malt bilmiyorum fakat denemediğiniz markaları da deneyin derim.

Sukufe-Cici
Sukufe-Cici

1182

Akiskan malt olarak solomon markayi onerebilirim. Benim kedimde digerlerinden bikinca bu markaninkini aldim.(gimcat,bolovia, dr.clauder’s hepsini 2-3 defaya kadar severek yedi ve severek birakti 🥲) Çok güzel yiyor simdilik ancak hemen sikiliyor yakinda degistiririz gibi :).

Pnrdogan
Pnrdogan

2706

Yaş mamaya karıştırın veya sulandırılmış şekilde deneyin

SevimliCadi
SevimliCadi

6179

Yaş mamaya katıp vermeyi deneyin. Bir de sıvı ödül mamasıyla karıştırarak kıvamını yumuşatabilirsiniz belki. Uzun süredir Trixie'nin 240 gr olanını kullanıyoruz biz. Kıvamı ne çok katı ne çok sıvı. Bizimkilerin hepsi severek yiyor.

Ben daha önce bolovia kullanıyordum kedim başta severek yiyordu ama zamanla asla yememeye başladı veterinerimiz hairlax önerdi bizde şu an onu kullanıyoruz kedim de şu an için sorun çıkartmıyor sizde deneyebilirsiniz

figenb
figenb

190

Benim kedim de çok seçicidir asla malt yediremiyordum ve tüy kusuyordu. Burdan vets plus multivitamin malt aldım hem tüyleri çok güzel yumuşacık oldu hem de tüy kusma sorunu kalmadı

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 91 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 84.457 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR