Yavru Kedi Ağlıyor

Enidaesin
Enidaesin

797 Puan

Arkadaşlar geçen gün yavru kedilerden birisini sahiplendirdim, 3 aylık falan oldu ama ilk gece hiç uyumamış sürekli ağlamış. Biz de kıyamayıp geri aldık. Ne yapmalıyız bu durumda evde çok kedim var masraflarına yetişemiyorum artık

4 CEVAP

Emirrckr
Emirrckr

13314

Zaten yavru bir kedinin ilk geceden yeni evine alışması zordur,çok sosyal bir kedi olması lazım.
Birkaç geceye ihtiyacı var.
Eğer sahipleri hala istiyorsa verin ama size dert yanıp verdiyseler bırakın sizde kalsın.
İlgilenmeliydiler sonuçta şahsen ben olsam vermezdim böyle bir teklif gelse dahi en azından birkaç gece bekleyelim alışacak mı görelim derdim.

aslihan_e
aslihan_e

128894

Onlar ilgilenememiş bence, çocuğun ağlarsa sabaha kadar başında oturursun. Bu da çocuk gibi, sorumluluğunu almak gerekli. Geri almayacaklar mı? Beklesinler bir ay daha ne olacak.

Enidaesin
Enidaesin

797

Sanırım almayacaklar, bir hafta beklese alışır mıydı acaba diye düşünüyorum. Çok kararsız kaldım.

aslihan_e
aslihan_e

128894

Tabi ki eninde sonunda alışacak, onlar rahatsız olup uyuyamıyoruz alın falan demiyorsa geri verin kalsın. Daha küçük olsa tamam ama zaten anneleri o aylar içinde kendisinden uzaklaştırmaya başlıyor, bazen 4-5 ay veya daha fazla bakarlar da. Anneleri varsa zaten bir süre sonra istemeyecek yani. O oyun oynamak için kardeşini arıyordur. Tabi ki sizde kalsa daha mutlu bir hayatı olabilir, bizimkiler bir buçuk yaşına kadar birlikte oynadılar. Bazı kediler yetişkin olsa da kardeşini ister. 4 yaşındaki kedim kardeşi vefat edince depresyona girdi. Bazı kediler de ergenlikten sonra yanında kedi istemez. Bence iki kedili ev tek kedili evden iyidir istisnalar dışında ama kedi sonradan sokağa falan düşecekse, bakamayacaksanız başkasının alması daha iyidir. Gece ağlayınca ilgilenmiyorlarsa kendi hataları, bebek sonuçta bu. Gece ağlamış, sanırım gündüz ilgilendiklerinde sorun yokmuş. Benim koca kedilerim gece uyumazlarsa, sorunları olursa ben de uyumuyorum ilgilenmek için. Birkaç gün ilgilenip idare etmeleri gerekiyor. Sonunda illa ki unutur kardeşini.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 67 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 84.646 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR