Pomeranian Boo Köpeğim Var Erkek Çiftleştirmek İstiyorum Düşünenler Yazabilir

Caglayavuz
Caglayavuz

293 Puan

Insta tarcin.pamuk.marley detaylı burdan konuşabiliriz

8 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

131284

Çünkü ülkede fazlasıyla köpek varken insanlar cins sevdası yüzünden üretmeye devam ettiği için hayvanlar sokaklarda sürünüyor. Çok köpek istiyorsanız barınaktan birini kurtarın. O da köpek bu da.

Poki
Poki

1425

Sizce bu Forum üretim çiftliğine benziyor mu? buradaki insanlar hayvanların sağlıklarıyla, beslenmeleriyle ilgileniyorlar, zor durumda olanları kurtarmak için birbirlerinden yardım istiyorlar, siz üretmeye çalışıyorsunuz.

Ketonmanya
Ketonmanya

114869

Babalık hakkından gelecek olan yavruyu kaça okutacaksınız? İyi değil mi kolay para?


Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya çalışıyorsunuz, insanları sakinliklerini korumaları konusunda zorluyorsunuz. Yapmayın.

AhsenAise
AhsenAise

117698

Hiç tavsiye etmem

Caglayavuz
Caglayavuz

293

Amacım satmak değil zaten köpeğimi ben ücretsiz sahiplendim barınaktan eski sahibi bırakmış ve köpek çok kötü haldeydi oplioysma hastalığı vardı çoğu veteriner artık yapacak birşey yok demelerine rağmen ben pes etmedim ve araştırdım köpeğime doğal kolejen verdim ve tüyleri çıktı kurtuldu lütfen bilip bilmeden konuşmayın herkes aynı değil sadece ona arkadaş olmasını istiyorum o yüzden ve bu köpeğimi de kuzenim getirdi bana başka şehirden o da bir tane sahiplendi ama maalesef onunkinde kalp hastalığı olduğu için vefat etti ve ben de kuzenime bir tane yavrusundan vericem

aslihan_e
aslihan_e

131284

Tamam da ister kedi ister köpek olsun, kendi aralarında çiftleştirildikleri sürece gen havuzu daraldığı için genetik hastalıkları çok yaygın oluyor. Bir sülale düşünün ki sürekli kendi aralarında evleniyorlar, bunların çocukları birçok genetik hastalık riski taşımaz mı? Siz de bu cinsin kalp hastalığından vefat etmesine şahit olmuşsunuz ki genetik olarak kalp hastalığına yatkın oldukları biliniyor, yavrular bile kalp hastalığı nedenli ölebiliyorlar. Köpeğinize illa kendi çocuğu arkadaş olmak zorunda değil ki. Kuzeniniz de hastalık taşıma ihtimali olan bu cinsin üremesine destek olmamalı, yazık değil mi hayvanlara. Yeni doğanlar da birçok genetik hastalık riski ile doğacak. Mesela bir koltuktan atlasa bile diz kapağı kayma riski var bu cinslerin, o nedenle basit yerlerden atlamaları bile riskli sayılıyor. Daha pek çok genetik hastalık riski taşıyorlar.

Ketonmanya
Ketonmanya

114869

Klasik "Ben de hayvanseverim ama..." minvalinde bir cevap. Ne güzel zamanında barınaktan bir can kurtarmışsınız, gözünüz gibi bakmışsınız madem, neden devamını getirmiyorsunuz? Neden kuzeninizi barınaktan, kaderi acılar içinde ölmek olan canlardan birini sahiplenmesi için ikna etmek yerine dünyaya yeni canlar getirmeyi seçiyorsunuz? Aynı şekilde siz de köpeğinize barınaktan bir arkadaş bulabilirsiniz. İllaki cins mi istiyorsunuz? En kralları yine barınaklarda. Seçin, beğenin alın... yakında hepsi öldürülmeden önce.

Caglayavuz
Caglayavuz

293

Merhaba neden acaba öğrenebilir miyim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 403 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.410 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR