Bahçede Beslediğim Kesim Doğuramıyor!!

Mrszaa_
Mrszaa_

2034 Puan

Bahçede beslediğimiz bir dişi kedimiz var. Hamile. Gece boyunca 3 yavru doğurdu ancak şuanda karnında bir yavru olduğunu biliyoruz. Dokununca hissediliyor. Ikınıyor ancak doğum yapamıyor. Küçük bir ilçede yaşıyoruz ve arabamız yok. O yüzden merkeze veterinere götüremiyorum. Ne yapmam gerekli lütfen yardımcı olun!!

4 CEVAP

Infernus
Infernus

111806

Bazı durumlarda doğumlar 18-24 saate kadar sürebiliyor. Son kalan yavru daha küçük olduğu için bazı kedilerde doğum sancısı ve ıkınma hareketi oluşmayabiliyor. Yapmanız gereken bir müddet daha beklemek yarın sabaha kadar mesela. Ardından bir veterinerle görüşmek. Ancak 24 saatten sonra hala doğum tamamlanmamışsa bu anne için çok riskli. Bebeğin ölümü ve zehirlenme olabilir. Bir şekilde götürmeye veya veterineri oraya getirmeye çalışın.

Infernus
Infernus

111806

Düzeltiyorum gece doğum yapmaya başladığını şimdi fark ettim. Soruyu yazma saatine bakmıştım. Veteriner zamanı gelmiş şimdiye kadar doğum tamamlanmadıysa.

ozozekinci
ozozekinci

4345

Gidemiyorsanız dahi internetten o kliniklerin telefon numarasını bulup arayın ve durumu burada açıkladığınız gibi açıklayın. Eminim yardımcı olurlar ve ne yapmanız gerektiğini söylerler

Mrszaa_
Mrszaa_

2034

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Ancak şimdi görebildim. Son bebek ölü doğdu ne yazık ki. Kese içinde doğuyolar biliyorsunuz dur. İçerde o kese patladığı için ölü doğdu.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 516 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR